updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers guanya amb autoritat i continua líder

Ona Vegué màxima golejadora del partit Foto: @bmgranollers Ona Vegué màxima golejadora del partit

El KH-7 Granollers ha superat amb molta autoritat l'equip canari del BM Salud i continuarà líder una setmana més.

Classificació grup B de la Divisió d'Honor Femenina

KH-7 GRANOLLERS 29-18 LA SALUD TENERIFE

KH-7 GRANOLLERS: Nicole Wiggins, Marta Mera porteres; Imane Ben Chayab (1), Kaba Gassama (3), Elene Vazquez, Mireia Torras, Lea Kopfler (1), Lora Sarandeva (1), Giulia Guarieiro (4), Ona Vegué (9), Carmen Prelchi, Ana Gonzàlez (4),  Jana Castañera, Janna Sobrepera (4), Martina Capdevila (2). 

L'equip de Robert Cuesta no ha tingut massa problemes per desfer-se del seu rival en aquest partit. L'equipo granollerí ha sortit amb un ritme altíssim i al quart d'hora ja dominava per 10 a 6. La diferència s'havia doblat quan faltaven cinc minuts per al descans (17-9) i només en els últims minuts l'equip s'ha relaxat una mica.

A la represa ha costat una mica tornar agafar el ritme, davant un equip que treballava millor els seus atacs i aconseguia reduir la diferència als quatre gols (21-17) a l'equador de la 2a part. Un temps mort ha rellançat l'equip. La defensa s'ha tancat, les extrems han corregut al contraatac i l'equip local ha fet un parcial de 5 a 0  en 10 minuts, sentenciant ja el partit.

El KH-7 té ara 8 punts i el Rocasa Gran Canaria els pot aconseguir guanyant l'Adesal Córdoba, però és inviable que pugui remuntar els 29 gols de diferència que té l'equip granollerí (+39 per +10). O sigui que sembla que l'equip de Robert Cuesta seguirà una setmana més a dalt de tot de la classificació.

Entrevistes