updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La lesió de Dolo Martín deixa KO al Castelldefels

  • Escrit per Ariadna Cañameras @AriCanameras
Foto d'Arxiu Foto d'Arxiu

El Castelldefels va deixar escapar dos punts importantíssims el dissabte al pavelló Lasesarre de Barakaldo contra el Zuazo, un equip que també acaba d’ascendir a la Divisió d’Honor Femenina.

Aquest cop, però, la victòria va ser més a prop que mai. Durant els primers minuts del partit, el Castelldefels mantenia una avantatge de tres gols de diferència respecte a l’equip local, però les basques de seguida van reaccionar i es va arribar al descans amb un igualat 12 a 10. En la segona meitat, les jugadores locals van anar mantenint aquesta distància amb una treballada victòria que en els últims instants es va ampliar fins a quatre gols (27 a 23).

Cal destacar l’actuació de Tania Yáñez, la lateral del Zuazo, que va marcar gairebé la meitat dels gols del seu equip, juntament amb l’actuació de Sara Gil i Ivet Musons, amb cinc gols anotats cadascuna que van servir per donar esperances al Castelldefels durant el partit.

Pitjor que la derrota, la lesió de Dolo

La mala notícia del partit és la baixa de Dolo Martín en el minut 20 de partit, jugadora destacada dins de l’equip castelldefelenc, que va marcar un abans i un després en el partit per a les jugadores catalanes. Martín va ser traslladada a l’hospital per una lesió al genoll i actualment es troba a l’espera de les proves a les que serà sotmesa en els pròxims dies. Des del club, però, ens informen que sembla que serà una lesió greu.

Malgrat que el Castelldefels va lluitar per tornar amb els dos punts cap a casa, res va poder fer davant un Zuazo crescut que ahir va aconseguir la primera victòria de la temporada. L’equip català segueix en les posicions baixes de la classificació amb els mateixos punts que els cuers, i només la diferència de gols els hi està permetent salvar algunes posicions.

Així doncs, el Castelldefels ha de seguir treballant si vol deixar clares les seves aspiracions en aquesta lliga, malgrat que les sensacions i la lluita de les jugadores en el partit d’ahir donen esperances a un equip més unit que mai.

ZUAZO BARAKALDO 27 - 23 ESPORTIU CASTELLDEFELS

ZUAZO: Ana Temprano, portera; Miren Aldecoa (4), Tania Yañez (13), Patricia Ahedo (5), Jessica Bonilla (2), Nahia Galarza, Ainhoa Hernández, Leticia Calderón, Zana Botica, Oiane Gil (3), Aitziber Sagasti, Nerea Heras, Vanesa Alvarez, Ana Temprano
E. CASTELLDEFELS: Hege Bolstad, i Silvia Lladró, porteres; Sara Gil (5), Dolo Martín (1), Emma Boada (4), Judith Sans (2), Ana Moreno (1), Carla Gómez, Sandra Pérez (3), Alba Royo, María Cadens (1), Patricia Espinola (1), Clara Poo, Ivet Mussons (5).

Entrevistes