updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers cau a quarts de final de la Copa 2019-20

El Kaba Gassama en una acció del partit @bmgranollers El Kaba Gassama en una acció del partit

El KH-7 Granollers va jugar la passada setmana la fase final de la Copa de la Reina 2019-20, que havia quedat penjada la temporada passada, però li va durar poc caient a quarts de final.

El KH-7 Granollers no va poder superar el primer compromís d'alt nivell de la temporada... tot i que el partit corresponia a la temporada passada. L'equip de Robert Cuesta va caure en els quarts de final de la Copa de la Reina 2019-20, disputada a Màlaga, davant del Liberbank Gijón per 26-20.

Després d'una primera part molt ben jugada per l'equip granollerí i igualada en el marcador (12-12 al descans), a la represa l'atac vallesà va topar amb una gran defensa asturiana i va acabar cedint de forma força clara, per un desavantatge de 6 gols, que ja tenia quan faltaven deu minuts (22-16).

Van jugar: Nicole Wiggins, Marta Mera porteres; Imane Ben Chayhab, Kaba Gassama (3), Elene Vázquez, Mireia Torras (3), Lea Kofler (1), Lora Sarandeva (1); Giulia Guarieiro (1); Ona Vegué (3), Carme Prelchi, Ana González (4), Jana Castañera (1), Jana Sobrepera (2), Martina Capdevila (2).

Les amfitriones campiones i dues catalanes subcampiones

El Rincón Fertilidad Málaga va ser el campió de la Copa de la Reina en superar a la final al BM Elche per 24-20.
A les files de l'equip subcampió hi eren les catalanes Nicole Morales i Ivet Musons. Cal destacar que la Ivet, que reapareixia després de molt de temps lesionada, va ser la màxima golejadora del torneig amb 22 gols.

Entrevistes