updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Exhibició del KH7 Granollers abans de viatjar als Paisos Baixos

Molt bon partit de Martina Capdevila Foto: @BMGranollers Molt bon partit de Martina Capdevila

El KH7 Granollers va guanyar en partit avançat, i de forma còmoda, davant del cuer de la Divisió d'Honor.

L’equip de Robert Cuesta es va treure l'espina d'aquell punt que es va deixar a Alcobendas i el dimecres al vespre va superar amb molta facilitat el cuer de la Divisió d'Honor, un equip que pràcticament ja té un peu a Plata.

L'equip granollerí va sortir fort i dominava per 8-3 quan el tècnic visitant ja va haver de demanar un temps mort. Les madrilenyes van aturar una mica l'allau de joc local i al descans es mantenia la diferència en 5 gols (15-10).

A la represa l'equip local amb Martina Capdevila i Giulia Guarieiro liderant l'atac i amb Marta Mera encertada sota pals va anar obrint forat fins els 13 gols de diferència finals.

KH7 Granollers 35-22 Alcobendas

Van jugar: Marta Mera i Nicole Wiggins porteres; Imane Ben Chayab (1), Kaba Gassama (4), Ona Vila (1), Elene Vázquez (1), Mireie Torras (1), Lora Sarandeva (3), Jessie Lepere (2),  Giulia Guarieiro (6), Ona Vegué (3), Carme Prelchi (2), Ana González (4), Gabriela Romero (1), Ana Monteiro, Martina Capdevila (6)

El dissabte el KH7 Granollers viatja als Paisos Baixos

El dissabte a les 20 hores l'equip granollerí juga l'anada dels quarts de final de la Challenge Cup a la pista del JuRo Urinek VCZ equip de la població de Het Weld al nord dels Paisos Baixos.

En la ronda anterior l'equip els Paisos Baixos va superar el Brixen Sudtirol italià per un global de 55 a 44.

Entrevistes