updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota del KH7 Granollers a la pista del Zuazo

Imatge del partit Foto: dxtfem.com Imatge del partit

El KH7 Granollers semblava tenir un desplaçament propici per intentar allargar la seva bona ratxa, però va caure derrotat durament a Barakaldo.

Zuazo Barakaldo 26-19 KH7 Granollers

L’equip de Robert Cuesta no va poder aconseguir la seva quarta victòria seguida. L'equip basc, que necessitava els punts per no caure en la zona de descens, va fer un gran partit per guanyar després de dues derrotes seguides. Davant un equip al que se li havien marcat 36 gols a l'Olímpic, l'equip granollerí es va quedar quasi a la meitat, topant amb una gran defensa local i sensacional actuació de la portera Maddi Aalla.

La primera meitat va ser igualada i de marcat domini de les defenses, arribant-se amb 9-8 al descans. A la represa els dos equips van trobar més facilitats per anotar, però es va anar mantenint la igualtat fins el 19-17, quan s'acabava de superar l'equador de la segona part. 

Després l'equip local va recuperar el seu nivell defensiu de la primera part i va fer un parcial de 4 a 0, que ja obrir un marge que els va permetre encarar amb tranquil·litat el tram final de partit.

Pel KH7 Granollers van jugar: Nicole Wiggins i Marta Mera porteres, Kaba Gassama (6), Ona Vila, Mireia Torras, Lora Sendeva, Jessie Lepere, Giulia Guariero (2), Ona Vegué (8), Carme Prelchi, Ana Gonzàlez (2), Gabri Romero (1), Ana Monteiro, Martina Capdevila.

Per part local la màxim golejadora va ser Maddi Bengoetxea amb 7 gols.

Entrevistes