updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers rep un rival directe

Imatge del partit de la primera volta, amb Ona Vegué, que és la quarta màxima golejador de la lliga Imatge del partit de la primera volta, amb Ona Vegué, que és la quarta màxima golejador de la lliga

Després de dues victòries seguides el KH7 Granollers té un compromís complicat a l'Olímpic per sumar la tercera i apropar-se així a la zona alta.

KH7 GRANOLLERS - ATLÈTICO GUARDÉS, DIMECRES 20:30 hores

Avui dimecres hi ha un partit molt interessant a l'Olímpic de Granollers, ja que l'equip granollerí rep l'Atlético Guardés gallec, quart classificat de la lliga i que en les dues últimes jornades ha empatat a casa seva contra el líder Bera Bera i Elche, el tercer. L'equip de Robert Cuesta ha pujat ja a la cinquena plaça i està a 5 punts del seu rival, i un triomf permetria aspirar a lluitar per atrapar-lo en les jornades successives.

A la primera volta a Galícia l'equip granollerí va aconseguir un gran triomf per 26-30, en una pista on ningú més hi ha pogut guanyar.

A les files de l'equip d'A Guarda cal destacar a Carmen Campos (58 gols) i Africa Sempere (40), Paulina Pérez i Sandra Margarida Marqués (33).

Entrevistes