updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria in-extremis del KH7 Granollers a Màlaga

El KH7 Granollers va aconseguir el segon triomf consecutiu i va ser de nou lluny de casa. En aquest cas a Málaga, on van superar a un Rincón Fertilidad en un final d'infart.

Les de Robert Cuesta van sortir molt fortes, i des del començament van agafar el comandament del partit de manera clara (1-4) i al descans dominaven per un clar 11-15. A la represa va continuar el domini de les vallesanes, que van arribar a dominar de set gols (12-19) però les locals no es van rendir i van aconseguir amb un gran esforç i bones aturades de la seva portera empatar el matx a 25 a set minuts pel final, i després a 26 resultat amb el que es va entrar al darrer minut.

En aquest tram final hagués pogut passar de tot. A 20 segons pel final Martina Capdevila feia el 26-27, però les locals van servir ràpidament i Estela Doiro va empatar a 10 segons pel final. Però el Granollers no es va conformar, va replicar amb un altre servei ràpid i al límit del temps Kaba Gassama va forçar un penal que Ona Vegué –que n'havia fallat un feia pocs minuts– va transformar en el 27-28 definitiu.

RINCÓN FERTILIDAD MÁLAGA 27-28 KH7 BM GRANOLLERS

KH7 GRANOLLERS: Wiggins i Mera, porteres; Ben Chayhab, Kaba Gassama (4), Ona Vila, Mireia Torras, Lora Sarandeva (1), Lepere (1), Guarieiro (3), Ona Vegué (12), Prelchi, Ana González (5), Monteiro (1) i Martina Capdevila (1).

VÍDEO DEL PARTIT

Entrevistes