updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers cau a Elx en el retorn d'Ivet Musons

Alegria pel retorn esperat d'Ivet Musons Foto: JA - CBM Elche Alegria pel retorn esperat d'Ivet Musons

Després del Mundial, el KH7 Granollers va tornar a la "feina" amb una derrota a la pista de l'Elx que no permet trencar la mala ratxa de resultats.

El Granollers de Robert Cuesta va perdre un partit que havia dominat pràcticament des de l'inici, però que l'Elche va saber donar-li la volta com un mitjó en un tram final en el qual les catalanes es van encallar en atac.

La primera meitat havia acabat amb mínim avantatge de les vallesanes gràcies en part a la gran actuació de Wiggins sota pals (12-13) i a la bona connexió amb Kaba Gassama al pivot. A la represa va seguir el bon joc del Granollers, que va arribar a dominar de quatre (16-21) i semblava que anava pel bon camí per trencar una mala ratxa de quatre partits sense guanyar quan tenia el partit controlat 20-24 a vuit minuts pel final.

Però quan pitjor ho tenia el conjunt local, ben empès per la seva afició, va remuntar en el tram final aconseguint el triomf amb un parcial de 8 a 1 –que va començar amb els dos primers gols de la retornada Ivet Musons– i en el quan el partit va passar del 20-24 al 28-25 final.

Del partit cal destacar especialment el retorn a les pistes de la catalana Ivet Musons que portava més d'un any apartada de les pistes per una greu lesió quan estava en el seu millor moment personal com a destacada internacional.

CBM ELCHE 28-25 KH7 GRANOLLERS

CBM Elche: Nicole Morales i M. Asunción Sánchez, porteres; Ekaterina Zhukova (3), María Flores (1), Jennifer Gutiérrez (8), Lysa Tchaptchet (1), Clara Gascó (1), Ana Martínez (5),  Isabel Fernández-Agustí, Laura Hernández (2), Ivet Musons (3), Ana González (2), Paula Arcos (2), Paula Carmona, Patricia Méndez. Entrenador, Joaquín J. Rocamora.

KH-7 BM Granollers: Nicole Wiggings i Marta Mera, porteres; Kaba Gassama (8), Giulia Guarieiro, Ona Vegué (3), Carmen Prelchi (1), Ana Monteiro (1), Martina Capdevila (3), Ona Vila, Elene Vázquez, Mirieia Torras (1), Lora Sarandeva (2), Jessie Lepere (4) i Gabriela Romero (2).

Marcador: 1-1, 3-4, 5-5, 7-8, 11-10, 12-13 descanso; 14-16, 16-19, 17-21, 20-22, 24-25, 28-25 (final).

VÍDEO DEL PARTIT | Youtube CBM Elche

Dissabte dia 28 a les 20 hores jugarà a la pista del BM La Salud de Tenerife

Després de la derrota a Elx, a les granollerines els hi queda encara un partit el 2019, a les Canàries. El rival és el BM Salud de Tenerife, equip que ve de guanyar a la pista del Zuazo abandonant la cua de la classificació. A les seves files –entre un munt de jugadores estrangeres– destaca la presència de la vallesana Judith Vizuete, que és el tercera màxima golejadora del campionat amb 50 gols.

Entrevistes