updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers acaba l'any amb dos desplaçaments

El KH7 Granollers acaba l'any amb dos desplaçaments Foto: X.Solanas BMG

Després de l’inoblidable Mundial que s’ha viscut, torna l’activitat domèstica amb la disputa de dues jornades de la Divisió d’Honor Femenina abans d’acabar l’any.

I el calendari ha fet que en totes dues el KH7 Granollers jugui fora de casa. Després de 7 jornades l’equip de Robert Cuesta està en 7è lloc amb només 6 punts, després d’un bon inici, seguit de quatre jornades sense guanyar, en les quals només ha sumat dos empats.

Aquest dissabte a les 18 hores juga a la pista de l’Elche.

Allà es trobarà amb un equip que està just per sobre amb tres punts més. A les files de l’equip il·licità hi destaca l’extrem esquerre internacional Jennifer Gutiérrez que és la màxima golejadora de la lliga amb 57 gols i una mitjana de 8 per partit. La jugadora granollerina Giulia Guariero està just per sota amb 52 gols.

El dissabte dia 28 a les 20 hores jugarà a la pista del BM La Salud de Tenerife.

L’equip canari està situat a la cua amb un sol punt aconseguit a casa seva contra el Porriño. A les seves files, entre un munt de jugadores estrangeres, destaca la presència de la vallesana Judith Vizuete, que és el tercera màxima golejadora del campionat amb 47 gols.

Entrevistes