updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 BM Granollers jugarà a Europa!

  • Escrit per BMG / CATH

El BM Granollers ha acceptat el repte de jugar en competició europea la temporada vinent, concretament ho farà a la Challenge Cup.

El Club Balonmano Granollers ha acceptat la proposta de participació a la Challenge Cup feta per la RFEBM a l'obtenir una plaça extra de participació en aquesta competició. Al ser el KH-7 l'equip a qui li corresponia per drets esportius adquirits –gràcies a la històrica 4a classificació a la Liga Guerreras Iberdrola–, la junta directiva del Club BM Granollers ha acceptat que el primer equip femení hi participi.

Aquesta fita, que rebem plens d'il·lusió i orgull, suposa l'enèsim fet històric del BM Granollers que, en la celebració del seu 75è aniversari es converteix també en el primer club català i espanyol en disputar competició europea en categoria masculina i femenina”
BM Granollers

Tot plegat és un èxit que ve emmarca en l'impuls per l'esport femení que està desenvolupant el club, i que tindrà el seu màxim exponent en la celebració del Campionat Mundial d'Handbol Femení del 2021, esdeveniment en el qual la ciutat de Granollers també hi jugarà un paper important.

Entrevistes