updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Castelldefels no pot amb el CLEBA León

  • Escrit per Ariadna Cañameras @AriCanameras

Partit complicat pel Castelldefels. Malgrat que venia amb moltes ganes després de la primera victòria aconseguida contra Itxako la setmana passada i que el CLEBA León arribava a Can Vinader amb molt pressió, el conjunt local no va poder connectar amb el partit durant gairebé tot el matx.

Tot i que el Castelldefels va començar amb força, la pèrdua de pilotes ofensives i els contraatacs rivals van fer que el CLEBA se situés per davant en el marcador ben aviat, i les jugadores locals només varen poder reduir les distàncies. A la mitja part, el resultat ja era de 12 a 18, i aquesta diferència de 6 gols va variar ben poc durant la segona meitat.

Unes destacades Carla Gómez (amb 6 gols) i Judith Sans i Sandra Pérez (amb 4), a més d’una encertada Ivet Musons des dels set metres, poc van poder fer per un Castelldefels encallat en atac i amb incertesa defensiva, que a més es va trobar amb els ràpids contraatacs del CLEBA que gairebé sempre culminava l’estrella de l’equip: Raquel Caño (amb 12 gols).

Cal esmentar, però, que el paper arbitral fou molt comentat entre el públic castelldefelenc, tot i que com va dir Dolores Martín en una entrevista post-partit ”malgrat que hi ha hagut decisions per les quals s’han decantant més per l’equip contrari, els errors són nostres: hem perdut de sis gols de diferència”.

Així doncs, aquesta quarta jornada ens deixa a un Castelldefels a l’onzena posició amb dos punts i una victòria. Cal seguir treballant per acabar de construir l’equip i, tenint en compte que acaben de pujar de categoria i que són molt joves, segur que acaben corregint els petits errors que avui els hi ha costat els 2 punts amb molta energia, il·lusió i esperança.

ESPORTIU CASTELLDEFELS 30 - 36 CLEBA LEÓN

ESPORTIU CASTELLDEFELS: Hege Bolstad (portera), Noelia Leandres (1), Ivet Mussons (6) , Dolo Martín (3),  Judith Sans (4)  María Cadens,  Carla Gómez (6), Anna Manaut, Silvia Lladró (portera)  Sandra Pérez (4), Alba Royo, Gael Alfaro, Sara Gil (3) , Emma Boada (3)
CLEBA LEÓN: Cristina (portera), Raquel Caño (12), Mónica Ausás (7), Daría Ilina (3),  Marina (6), María (1), Loreto  Roldán, Laura (portera), Andrea; Sonia (6), Raquel (1)

Entrevistes