updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers acaba la seva millor temporada en quart lloc de Divisió d'Honor

El KH-7 Granollers acaba la seva millor temporada en quart lloc de Divisió d'Honor Foto: @bmgranollers

El KH-7 Granollers va tancar dissabte la seva millor temporada de la història guanyant a Castelló i mantenint la quarta plaça de la Divisió d'Honor femenina.

Les de Robert Cuesta van lluitar fins a la darrera jornada per la tercera posició que dona accés a la Challenge Cup europea. Les vallesanes van complir els pronòstics a la pista del cuer, però tampoc va fallar l'Atlético Guardés a casa seva davant l'Elche Mustang (24-15) i d'aquesta manera les gallegues van mantenir el tercer lloc al "podi" de la lliga, per darrera de Rocasa (que divendres va aixecar el seu primer títol de lliga) i Bera Bera. La millor temporada del Granollers acaba a un sol pas d'Europa.

Sabent que havien de guanyar i esperar, les vallesanes van sortir fortes agafant des de l'inici petites rendes de 2 gols que al descans ja eren de quatre (11-15). A la represa, el KH-7 va fer gala de la major rotació per incrementar el domini i va anar obrint forat trencant el partit amb els gols de Vizuete, Gassama i Vegué. Al final van celebrar el triomf sobre el parquet castellonenc, sabent que havien culminat la millor temporada de la història fregant fins i tot el somni europeu.

BM Castellón 22-32 KH7 Granollers

BM Castellón: Savadó, Bivolaru (2), Calderón (1), López (6), Jaques (2), Dumitrescu, Sales (1), Peris (4), Alonso, Banacloche, Fernández, Palomino, Claramonte (4), Garci (2).

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Nicole Wiggins, porters; Ben Chayab, Judith Vizuete (5), Kaba Gassama (5), Ona Muñoz (1), Ona Vila (1), Mireia Torras (3), Guarieiro (2), Ona Vegué (6), Prelchi (3), Aina Fernández (1) i Míriam González (3) i Martina Capdevila (2).

Judith Vizuete acaba com a màxima golejadora de la Lliga

La gran temporada del Granollers té molts noms i moltíssims responsables, però si un ha brillat amb llum pròpia a les estadístiques ha estat Judith Vizuete que ha tancat la competició com a màxima golejadora amb 179 gols (6,88 de mitjana). Xifres espectaculars per una jugadora que ja ha debutat amb la selecció estatal "Objetivo 2021".

En aquesta llista també hi destaquen:
- L'extrem barcelonina Sara Gil de la Vega (mitja temporada al Porriño i mitja al Bera Bera), 4a amb 136 gols.
- Dues jugadores més del KH7 Granollers: la brasilera Giulia Guarieiro (12a amb 112 gols) i la vallesana Kaba Gassama (13a amb 110).
- Dues catalanes que després de la seva gran temporada han fitxat pel Bera Bera: Eli Cesáreo de l'Aula Valladolid (15a amb 109) i Emma Boada del Málaga (19a amb 104 gols).

Entrevistes