updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Exhibició del KH7 Granollers que acosta l'equip a Europa

Judith Vizuete ja suma 174 gols a la lliga Foto: X.Solanas Judith Vizuete ja suma 174 gols a la lliga

La penúltima jornada ha permès veure una autèntica exhibició del Granollers que ha superat l'Atlético Guardés –tercer classificat– i d'aquesta manera puja a la quarta plaça, acostant l'equip al bitllet europeu per la temporada 2019-20.

La primera meitat del matx ha estat molt igualada, però en el darrer tram les granollerines han agafat qatre gols de marge per marxar al descans 17-13.  A la represa, l'equip vallesà ha seguit molt fort, marxant fins al 22-13 amb un parcial de 5 a 0 i han seguit oferint un recital ofensiu per acabar 34-25.

Amb aquest resultat, les vallesanes pugen una plaça fins a la quarta amb un punt més que l'Elche Mustang que va empatar, i a només un punt del Mecalia Atlético Guardés que és tercer. Si la setmana vinent guanya el KH-7 davant el BM Castellón guanyarà opcions d’entrar a Europa (tres primeres places) però no dependrà d’ell mateix ja que dependrà del que faci el Guardés al seu "infern" davant l’Elche.

KH7 Granollers 34-25 Atlético Guardés

KH7 BM GRANOLLERS: Andrea de la Torre i Nicole Wiggins, porters; Ben Chayhab, Judith Vizuete (8), Kaba Gassama (6), Ona Muñoz (4), Ona Vila, Mireia Torras, Guarieiro (5), Ona Vegué (4), Carmen Prelchi (1), Aina Fernández, Míriam González (5) i Martina Capdevila (1).

El tuit @bmgranollers

Entrevistes