updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers rep en dimecres el campió d'hivern

Imatge del partit de la temporada passada Foto: bmgranollers.cat Imatge del partit de la temporada passada

Avui dimecres a les 18 hores el KH7 Granollers rep el que es va proclamar campió d'hivern al final de la primera volta, però que s'ha vist avançat pel Bera Bera, que va jugar ahir.

DImecres a les 18h a l'"Olímpic":
KH7 BM Granollers - Rocasa Gran Canaria

El KH7 Granollers juga avui el primer partit de la segona volta rebent el campió d'hivern el Rocasa Gran Canaria. L'equip canari va acabar en primer lloc la primera volta amb 22 punts, havent patit només dues derrotes (totes dues a casa) i que va guanyar els set partits que va jugar com a visitant. Recordem que l'equip granollerí ocupa la quarta plaça amb 18 punts i que ha guanyat tots els partits que ha jugat a l'Olímpic.

El KH7 Granollers és l'únic equip de la lliga que ha guanyat tots els partits que ha disputat a casa i el Rocasa Gran Canaria és l'únic equip que ha guanyat tots els partits que ha jugat com a visitant

El balanç golejador dels dos equips és bastant semblant. El KH7 Granollers ha marcat uns quants gols més que el seu rival (28,2 de mitjana per 27,2) i pràcticament han encaixat els mateixos (24,6 el Granollers per 24,5 les canàries).

A les files de l'equip canari destaca la presència de la portera internacional Sílvia Navarro i la seva màxima golejadora és la pivot canària Haridian Rodríguez (67), seguida de la cubana Lisandra Lusson (56) i la jove internacional Seynabou Mbengue (53).

PODREU SEGUIR EL PARTIT EN DIRECTE PER VOTV i STREAMING

Entrevistes