updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Sara Gil de la Vega fa un bon salt cap al Bera Bera

Foto: Bm Porriño Foto: Bm Porriño

El Super Amara Bera Bera ha fet oficial el fitxatge de la internacional del Porriño, la catalana Sara Gil de la Vega, que reforçarà el seu extrem esquerre com a mínim pel que resta d'aquesta temporada i la següent.

El traspàs de la barcelonina es farà efectiu passat aquest cap de setmana quan Gil jugarà el seu darrer partit amb el Porriño contra el Morvedre, un partit clau pel conjunt gallec per allunyar-se del descens. La setmana següent ja s'haurà fet efectiu el traspàs i podrà debutar amb el conjunt donostiarra el diumenge dia 30 a la pista del Zuazo. Cal destacar que el plaç per canviar d'equip es tanca a finals d'any, i que amb el Bera Bera (on coincidirà de nou amb Judith Sans) lluitarà pel títol de lliga i jugarà l'EHF Cup.

Ara mateix Sara Gil de la Vega és la segona màxima golejadora del campionat amb 62 gols, un menys que la també catalana Judith Vizuete del KH7 Granollers

D'aquesta manera es posa la cirereta a un "desembre màgic" per l'extrem sorgida de la pedrera del Sant Martí Adrianenc, i que va debutar a la màxima categoria amb l'Esportiu Castelldefels la temporada 2015-16. La temporada 2015-16 va fitxar pel Porriño gallec, club modest però des del qual va aconseguir ser a la llista prèvia per l'europeu del seleccionador estatal Carlos Viver, que va confiar en ella per substituir a la lesionada Jénnifer Gutiérrez a mig campionat.

Aquest cap de setmana va visitar el seu primer club, el Sant Martí Adrianenc

El tuit

Entrevistes