updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers manté el ple de punts a l'Olímpic

Míriam Gonzàlez en una acció de contraatac Foto: @bmgranollers Míriam Gonzàlez en una acció de contraatac

El KH7 BM Granollers es va retrobar amb el triomf superant l'Alcobendas en un partit molt còmode a l'Olímpic.

L’equip granollerí no va tenir excessius problemes per superar el penúltim classificat i es manté imbatible a l'Olímpic on ha sumat els 10 punts disputats. D'aquesta manera les noies de l'equip que dirigeix Robert Cuesta, en una lliga tremendament igualada, arriben a la novena jornada i a l'aturada de seleccions en un sensacional cinquè lloc a només dos punts dels dos primers, que són Màlaga i Rocasa Gran Canària.

El KH7 va gairebé decidir el partit en un magnífic tram final de la primera part, amb bona defensa liderada per Gassama i amb Andrea De la Torre molt segura al darrere, sortint bé el contraatac i forçant molts penals en atacs posicionals que Judit Vizuete va anar transformant amb eficàcia. Així al descans s'arribà amb 15-9 i el triomf ben encarrilat.

A la represa l'equip local no va abaixar el pistó i als 12 minuts ja va agafar el màxim avantatge de 9 gols, que al final l'equip visitant va maquillar una mica.

KH7 Granollers 26–19 Alcobendas

KH7 Granollers: Andrea De la Torre i  Marina Millan porteres; Laura Masip, Judit Vizuete (9), Kaba Gassama (3), Mireia Torras (2), Lora Sarandeva (2), Nicole Wiggins, Giulia Guareiro (2), Ona Vegué (1), Carmen Prelchi (1), Aina Fernàndez, Míriam Gonzàlez (1); Judit Ballesteros (2), Martina Capdevila (2).
PARCIALS CADA 5': 2-1, 4-2, 7-4, 8-5, 11-8, 15-9 descans; 17-9, 19-12, 21-12, 22-13, 24-15, 26-19.

La lliga s'atura fins el 22 de desembre

Les de Robert Costa tornaran a l'acció després de l'aturada per l'Europeu femení a França, el 22 de desembre, a Màlaga, a la pista del líder.
Però el calendari de les jugadores no té vacances: de la Torre, Gassama i Vegué viatgen amb la selecció espanyola B a Ucraïna, mentre que Capdevila i Wiggins amb la selecció espanyola júnior.

Entrevistes