updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers guanya i és a només un punt dels líders

El KH7 Granollers guanya i és a només un punt dels líders Foto: X.Solanas BMG

El KH7 BM Granollers va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva culminant una gran tarda d'handbol a l'Olímpic vallesà, que abans havia gaudit amb el triomf del Fraikin.

No va ser ni molt menys senzill aquesta victòria davant un Zuazo amb urgències, que venia de perdre tres partits seguits i a la zona mitja baixa de la taula. Les basques van mostrar caràcter i van poder refer-se del millor inici de les vallesanes (11-6), i tot i les moltes aturades d'Andrea de la Torre, van aconseguir marxar al descans per davant (12-13).

A la represa, les visitants van seguir a l'inici per davant (15-17), però de seguida les de Robert Cuesta van tornar a empatar a 17 i a partir d'aquí el partit va mantenir l'emoció fins el final. A l’últim minut s'hi va entrar amb empat a 26, i Judith Vizuete va transformar un penal que donava la victòria al Granollers.

Amb aquest resultat, el KH7 Granollers puja fins a la sisena posició amb els mateixos punts que el 4t i 5è (Rincón Fertilidad Málaga i el Rocasa Gran Canària), i a només 1 punt dels líders de la taula (Guardés, Valladolid i Bera Bera). Precisament el dimecres visiten la pista del Bera Bera, en un matx que es podrà seguir per streaming!

KH7 Granollers 27-26 Zuazo Barakaldo

KH-7 BM Granollers: De la Torre i Wiggins, porteres; Masip, Vizuete (5), Gassama (3), Vila, Torras (3), Sarandeva (1), Guarieiro (5), Vegué (5), Prelchi (1), Fernández, González (1), Ballesteros (1), Monteiro (2) i Capdevila.

Entrevistes