updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers trepitja fort a València

El Granollers després del triomf a València Foto: Instagram @bmgranollers El Granollers després del triomf a València

El KH7 BM Granollers va aconseguir aquest divendres la seva tercera victòria seguida i es manté a la zona alta de la classificació sense ganes de posar-se sostre. I és que la gran igualtat de la lliga 18-19 permet somiar.

El partit ha començat bé pel Granollers, que gràcies a les aturades de De la Torre i l'encert des dels extrems d'Ona Vegué i Monteiro han anat ampliant l'avantatge fins a marxar al descans set amunt (10-17). A la represa, el Canyamelar amb el suport del seu públic ha buscat a remuntada (13-18), però de seguida les de Robert Cuesta han tornat a agafar el control del joc i han acabat guanyant amb molta solvència.

Canyamelar València 23-32 KH-7 Granollers

KH7 GRANOLLERS: Andrea de la Torre i Nicole Wiggins, porteres; Judith Vizuete (7), Kaba Gassama (3), Ona Vila, Elene Vázquez, Mireia Torras (1), Lora Sarandeva (2), Guarieiro (1), Ona Vegué (6), Carmen Prelchi (2), Aina Fernández, Miriam González (1), Judith Ballesteros (1), Cecilia Monteiro (8) i Martina Capdevila.

Vizuete màxima golejadora del campionat

Judith Vizuete és després de sis jornades la màxima golejadora de la competició amb 43 gols (7,17 de mitjana). La segona és la també catalana Sara Gil de la Vega (BM Porriño) amb 39 gols (6,5 de mitjana). Emma Boada (Málaga) és la 12a amb 29 gols i Eli Cesáreo (Aula Valladolid) la 14a amb 27.

Entrevistes