updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers juga dissabte a Galícia

  • Escrit per BMG / CATH
El KH7 Granollers juga dissabte a Galícia Foto: X.Solanas / BMG

El KH7 Granollers té un llarg desplaçament a Galícia on buscarà la segona victòria.

Porriño – KH7 Granollers, dissabte 16:30 hores (en directe per TV Galicia)

El KH7 Granollers, després del gran inici de temporada que han fet (derrota ajustada a Canàries i victòria davant l’Aula Valladolid), visita la pista d’un equip que de moment està a zero punts i que acaba de perdre allà davant el Gijón. Les de Robert Cuesta poden aprofitar el nerviosisme local per sumar dos punts més.

El tècnic del Porriño, Abel Estévez, és conscient de la dificultat de guanyar al Granollers, però té l'objectiu d'estrenar el seu caseller:

"Vienen de hacer dos muy buenos partidos esta temporada, uno contra Rocasa Gran Canaria a domicilio en el que compitió durante todo el partido y otro en casa, donde ganó con cierta claridad al Aula Cultural" [...] "tenemos que hacernos fuertes en casa. El otro día competimos bien y esperemos que sigamos compitiendo y jugando en esa línea, y que como premio a competir bien lleguen los dos primeros puntos"

Al conjunt gallec hi destaca l'extrem catalana, i internacional, Sara Gil de la Vega. Ella va ser una de les sis catalanes presents aquesta setmana al projecte de tecnificació Objectivo 2021

Entrevistes