updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Estrena a casa del KH7 amb gran triomf davant l'Aula Valladolid

  • Escrit per BMG / CATH
Estrena a casa del KH7 amb gran triomf davant l'Aula Valladolid Foto: X.Solanas / BMG

El KH7 Granollers s'estrenava en aquesta lliga a casa, i ho va fer amb un triomf de prestigi davant l'Aula, equip que la temporada passada havia guanyat amb el crono a zero.

Fraikin Granollers 25-20 Aula Valladolid

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Wiggins, portera; Laura Masip, Judith Vizuete (2), Mamadou Gassama (3), Vila, Vázquez, Torras (3), Sarandeva (5), Guarieiro (8), Vegué (1), Prelchi (1), González, Ballesteros (1), Monteiro (1) i Capdevila.

Aula Alimentos de Valladolid: Sanz i Nieto, porteres; Cozzi (1), Eli Cesáreo (6), Puertas (5), González, Guerra, Gutiérrez, Cifuentes (1), Talavera, Bolling, Álvarez (1), Cossio, Cuadrado (4), Viloria (1), González (1).

Crònica del BM Granollers

Una defensa rocosa formada pel duet Gassama-Guarieiro ha donat inici a un partit molt seriós del KH-7 BM Granollers. La mateixa Guarieiro ha estat l'encarregada d'estrenar el marcador per al conjunt local, encara que aviat Eli Cesáreo ha empatat el partit transformant un set metres. Amb diferents encerts en defensa, causats per la precipitació de les de Miquel Àngel Peñas, el KH-7 BM Granollers s'ha fet amb el primer avantatge del partit amb un 6:1 (m. 9), empeses pel tir exterior de Guarieiro .

Amb pocs recursos en atac de les jugadores visitants, de moment irreconeixibles, i amb una distància tal en el marcador, el xoc s'ha mantingut favorable a les de Robert Cuesta en el que quedava de primer quart de partit. L'entrada de la portera Carmen Sanz per les val·lisoletanes va suposar l'arribada del segon i el tercer gol de les visitants, i el KH-7 va veure com la distància es reduïa fins als 8: 6 (m. 17) amb un parcial 1:5.

Després d'un temps mort de Robert Cuesta quan quedaven 10 minuts per tancar la primera meitat, el KH-7 ha recobrat la solidesa defensiva dels primers minuts de la trobada, causant dubtes a les de Penyes, i trencant la seva sequera defensiva d'11 minuts amb un gol en penetració de Torras, seguit pel de Ballesteros des de l'extrem dret i el de Vegué en contraatac. Tot i l'eficàcia vallesana, la defensa de les visitants ha donat un gir de 180º en relació als primers minuts, posant les coses encara més difícils al BMG. Les parades de De la Torre sota pals han estat crucials en el desenllaç de la primera meitat, permetent a les locals arribar al descans del partit amb un important avantatge de 14:8.

Valladolid ha sortit renovat després del descans, marcant 3 gols seguits aprofitant-se de la desconcentració vallesana. Amb això, han reduït la diferència a un 14:12. Robert Cuesta ha tornat a aturar el partit, situant jugadores més altes, com Sarandeva, Capdevila en el seu debut i Guarieiro a la primera línia de l'atac, en connexió amb Gassama en el pivot. Malgrat els intents vallesans de distanciar definitivament, les de Miquel Àngel Peçñas les seguien de prop amb els gols de Puertas.

Entrant en l'últim quart de partit, la distància ha arribat a un sol gol (17:16, m. 45), però Torras ha reaccionat per al BMG, seguida d'Guarieiro, canviant la dinàmica vallesana per aconseguir el +4, amb l'ajuda de De la Torre encara sota pals. L'Aula ha estat incapaç de revertir aquest canvi en el joc de les locals, que encaraven els darrers 5 minuts amb 5 gols de diferència (23:18). D'aquesta manera, el xoc ha acabat amb un desenllaç favorable a les locals, amb un resultat de 25:20, que suposa la primera victòria de la temporada per a les de Robert Cuesta.

Entrevistes