updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bon inici, tot i la derrota, del KH7 Granollers a les Canàries

Bon inici, tot i la derrota, del KH7 Granollers a les Canàries Foto: @bmremudas

El KH7 Granollers va començar la Lliga Guerreras Iberdrola 2018-19 a les Canàries i ho va fer amb un gran partit posant en molts problemes un dels favorits al títol de lliga,

L'inici de partit va permetre veure la qualitat de la portera local, la internacional Sílvia Navarro, que va frenar els atacs vallesans. Poc a poc, però, les de Robert Cuesta van refer-se posant-se 8-7 i mantenint-se ben a prop de les canàries gràcies a l'encert d'una inspirada Judith Vizuete. Al descans, les granollerines seguien dins del partit (17-14).

A la represa, després d'uns minuts mantenint la diferència, les locals van veure com el Granollers prenia el control del joc i arribava a empatar a 22 als 41' després d'un gol de Vizuete. La reacció de les locals, però va ser immediata (25-22). A partir d'aquí semblava que les locals trencaven el matx, però a quatre minuts el marcador seguia sent prou incert (30.28). Tot i això, al final les locals van aconseguir sentenciar el partit.

Rocasa Gran Canaria 33 - KH7 BM GRANOLLERS

Rocasa Gran Canaria: Silvia Navarro i Hernandez, porteres; Reyes (2), Falcón (1), Pizzo, Perez, Toscano, Lusson (7), Dos Santos (2), M'bengue (6), Rodríguez (7), Schuster (3), Trojaola (3), Gonzalez (2), Machin, Quevedo. 

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Wiggins, porteres; Masip, Judit Vizuete (10), Gassama (6), Vázquez, Torras, Sarandeva, Guarieiro (4), Vegué (3), Prelchi, González (4), Ballesteros (1), Monteiro. 

Aquesta temporada tots els partits de la Lliga Guerreras Iberdrola es podran veure per streaming

Entrevistes