updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença la Lliga Guerreras, la cinquena seguida per al KH7 Granollers

Foto oficial de l'equip granollerí Foto: X.Solanas @bmgranollers Foto oficial de l'equip granollerí

Aquest divendres arrenca la Lliga Guerreras Iberdrola 2018-19, una competició que la temporada passada va guanyar el Bera Bera amb els mateixos punts que l'Atlético Guardés.

La màxima categoria de l'handbol estatal femení compta enguany de nou amb un equip català: el KH7 BM Granollers. No hi haurà, en canvi, el Puig d'en Valls eivissenc que ha renunciat a la categoria i jugarà a Plata intercanviant la plaça amb el Castelló que havia baixat en quedar en tretzena posició.

Aquesta salvació "in extremis" del Castelló, més el brillant ascens del BM Morvedre del Sagunt, fa que hi hagi fins a quatre equips valencians. Aquests dos equips se sumen a dos clàssics com són l'Elche Mustang i l'Handbol Canyamelar de València.

El Granollers 18-19 no es vol posar límits

Després d'acabar la temporada 2017-18 en la seva millor posició històrica –una gran vuitena posició– i havent rebut Robert Cuesta el premi a millor entrenador de la categoria, l'equip ha incorporat aquest a estiu jugadores ja consolidades com Giulia Guarieiro (procedent del Bera Bera), Ana Cecília Monteiro (del Club Do Recife brasiler), la portera Nicole Wiggins (del Base Villaverde), Laura Masip (Handbol Vilamajor) i Aina Fernández.

Inici complicat a les Canàries

Les vallesanes comencen la competició a una de les pistes més complicades, la del Rocasa de Gran Canària. L'equip insular, amb internacionals destacades com la jove Seynabou Mbengue o la veterana Sílvia Navarro, no es confiaran davant un KH7 que va estar a punt de sorprendre-les a Granollers (25-26) i va empatar a les Canàries (26:26).

Aquesta temporada tots els partits de la Lliga Guerreras Iberdrola es podran veure per streaming

Entrevistes