updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers té un partit complicat a Màlaga

Emma Boada, barcelonina, és la figura del Màlaga diariasur.es Emma Boada, barcelonina, és la figura del Màlaga

El KH-7 Granollers té un partit complicat aquesta setmana. El Puchi pot assegurar del tot la permanència.

Málaga - KH-7 Granollers, dissabte 18:30 hores

Les granollerines busquen la tercera setmana d’imbatibilitat en una pista complicada. L’equip malagueny porta 6 victòries seguides i està situat en una còmoda 6a plaça amb 30 punts, i amb possibilitats encara d’escalar fins la quarta que té a tres punts. Són el segon equip menys golejat, només amb dos gols més rebuts que el líder.

Les de Robert Cuesta ocupen la 8a plaça que pràcticament tenen assegurada i encara podrien superar el Zuazo per fer-se amb la 7a.

En l'equip malagueny destaca la presència de la barcelonina Emma Boada, escollida la millor jugadora de l'última jornada gràcies als 8 gols que va marcar en el triomf del seu equip sobre Rocasa Gran Canària. I també la de Hatou Jabby, l'ex-jugadora el KH7 Granollers, que justament aquesta setmana ha renovat amb el Málaga.

Castelló – Puchi, dissabte 18:30 hores

Interessant duel a Castelló entre els dos equips que van pujar la temporada passada de Plata. L’equip local lluita per sortir de la penúltima plaça de descens que ara ocupa i l’equip visitant està quasi salvat. Les eivissenques porten 6 punts d’avantatge a les castellonenques a falta de tres jornades i en la primera volta van guanyar per 34-27. Per tant si perden per menys de 7 tindran la permanència garantida.

Les castellonenques si guanyen podrien superar el Canyamelar que rep el líder.

Canyamelar – Bera Bera, dissabte 19:30 hores

Les valencianes lluiten amb les castellonenques per evitar la segona plaça de descens. I ho tindran complicat, ja que reben un líder que necessita guanyar per mantenir el primer lloc.

Entrevistes