updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Comença la segona volta a la #DHFemenina: Repassem com estan les diferents lluites

Ona Vegu, com Carmen Prelchi, convocades amb les Guerreras Junior Foto: X.Solanas / BM Granollers Ona Vegu, com Carmen Prelchi, convocades amb les Guerreras Junior

Comença la segona volta de la Divisió d'Honor Femenina i aprofitem per repassar com va acabar la primera, amb el Granollers en zona tranquil·la, i Canyamelar, Puchi i Castelló a la zona baixa.

Repassem com va acabar la primera volta a la #DHfemenina

PART ALTA: Intensa lluita entre cinc equips

La primera volta va acabar amb una gran igualtat a la part alta, amb cinc equips amb certes opcions de lluitar pel títol i les posicions europees.

Com a líder, amb un sol partit perdut, trobem al Rocasa Gran Canaria (24 punts), seguit de ben a prop pel Bera Bera (ara ja sense Judith Sans que va fitxar pel Midtjylland danès) i Atlético Guardés (amb Carla Gómez Suau, 17 gols) amb 22 punts.

Amb 20 punts i en quarta posició hi trobem l'Aula de Valladolid (on hi tenim a la jove debutant Eli Cesáreo, ja amb 29 gols) i un punt per sota el Mavi Nuevas Tecnologías.

PART MITJA: El Granollers, un dels cinc equips en zona tranquil·la

A la zona mitja hi trobem a cinc equips una mica "a terra de ningú", però amb la tranquil·litat de tenir la zona de descens molt lluny.

Destaquen el BM Zuazo (on hi juga l'eivissenca i exgranollerina Paulina Pérez Buforn, 40 gols) i Rincón Fertilidad Málaga (on hi juguen Emma Boada –30 gols– i Hatou Jabby –11 gols).

Just per sota d'aquests equips tenim el KH7 Granollers de Robert Cuesta, que està fent una gran temporada i plantant cara a tots els grans equips, però malauradament ha quedat força penalitzat pels finals dramàtics i ajustats.

Repassem l'aportació de les jugadores granollerines: Tilda Matthijs (76 gols), Judith Vizuete (65), Lora Sarandeva (40), Kaba Gassama (32), Mireia Torras (29), Carmen Prelchi (28), Míriam Gonzàlez (24), Judith Ballesteros (23), Fanny Monrós (18), Ona Vegué (13), Elene Vázquez (11), Anna Rojas (10), Cristina Calle (1), la portera Andrea de la Torre (1) i Clàudia Corbera (1). Completen la plantilla la portera Nicole Morales i Charlotte Svele Larsen.

Per darrere del Granollers hi tenim a dos equips segurament una mica per sota del que s'esperava d'ells. Dos conjunts amb dues jugadores catalanes com a màximes golejadores: el Porriño de Sara Gil de la Vega (amb 109 gols, 2a màxima golejadora de la lliga) i l'Elx Mustang d'Ivet Musons (amb 96 gols, 3a màxima golejadora).

PART BAIXA: Quatre equips volen evitar dues places

A la part baixa hi trobem quatre equips que buscaran amb totes les seves forces evitar les dues places de descens a Plata Femenina, entre els quals hi hi a els dos equips valencians i l'únic balear.

Començant des de baix trobem encara sense puntuar el Base Villaverde; just per sobre, amb només 2 punts, el BM Castellón (amb les exjugadores de l'Amposta Joana Rieres –7 gols– i Judith Tortajada –12 gols–). Fora de la zona de descens hi tenim el "Puchi" eivissenc, amb 5 punts, i el Canyamelar de València, amb 6.

Repassem les cinc jugadores més destacades, en l'aspecte golejador dels equips balear i valencians:
PUCHI: Ainhoa Garcia (76), Carmen Campos (62), Ana Ferrer (54), Ana González (38) i Anda Dumitrescu (28).
CASTELLÓ: Noelia López (67), Ángela López (44), Iuliana Alondra (27), Clara Peris (26) i Andrea Claramonte (21).
CANYAMELAR VALÈNCIA: Nitsan Dunay (59), Sara Bravo (52), Carlota Rubio (40), Judith Gómez (26) i Stephania Rayanne Oliveira (22).

Comença la segona volta

Canyamelar València - KH-7 Granollers, dissabte 3 a les 19:30 hores

L’equip de Robert Cuesta intentarà trencar la malastrugança que l’ha perseguit en els dos darrers partits amb derrotes en el darrer instant i recuperar el sabor del triomf al Poliesportiu Municipal d’El Cabanyal, el barri mariner de València.

Allà, en el primer partit de la segona volta l’espera un equip que està situat en 11è lloc amb només 6 punts i que lluita per evitar el descens. A la primera volta l’equip granollerí va guanyar clarament per 32-20.

Ants:BFit Muchitocket Santa Eulària - Atl. Guardés, Dissabte 17:30

El conjunt entrenat per Noel Cardona buscarà la sorpresa contra el Guardés. Les eivissenques repeteixen a casa després de caure de forma ajustada amb el Málaga (18-21).

Bera Bera - BM Castelló, Dissabte 18:00

L'equip de Vicent Sos buscarà fer un bon paper al camp del Bera Bera, sabent que poc podrà fer per contrarestar el potencial de les basques.

Si veieu que falta alguna jugadora de casa nostra, detecteu alguna errada... podeu contactar-nos a gol@cathandbol.cat

Entrevistes