updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Judith Sans deixa el Bera Bera per fitxar pel Midtjylland danès

Judith Sans s'acomiada del Bera Bera Judith Sans s'acomiada del Bera Bera

L'asconenca Judith Sans ha decidit rescindir el contracte que l'unia amb el Bera Bera per fitxar pel FC Midtjylland danès.

L'asconenca ha anunciat la seva decisió de deixar el club basc a través de les xarxes socials, amb aquest missatge en el qual ja admet que no era el final que desitjava, però "que hi ha trens que no es poden deixar escapar":

Tuit de on s'acomiada del Bera Bera

Al club basc la notícia no ha caigut massa bé donat el moment de la temporada, i ja han anunciat que no facilitaran la seva marxa fins que pagui la quantitat que s'estipula al contracte.

Judith Sans va arribar al Bera Bera en l'inici de la temporada 2015-16 després d'una bona temporada a l'Alcobenda, d'on havia arribat procedent de l'Esportiu Castelldefels. Des que es troba al club basc no s'ha perdut cap partit (n'ha jugat 61) i ha marcat 187 gols, tot i que el seu fort és la defensa. No en va, ha estat distingida com la millor defensora del campionat en dues ocasions. En aquestes dues temporades i poc més, ha aconseguit aixecar una lliga, una copa de la Reina i dues Supercopes. A més s'ha estrenat com a internacional absoluta, arribant a jugar al Mundial del desembre passat.

Un equip de Champions

El nou destí de Sans –una vegada pagada aquesta clàusula– serà l'equip d'handbol del FC Midtjylland danès. Un conjunt potent que començarà la Main Round, després d'haver superat la primera fase de grups de la Champions League amb 3 victòries i 3 derrotes.

L'equip està format bàsicament per jugadores daneses (16), noruegues (3), sueques (2), i compten una portera alemanya. Destaca especialment la segona màxima golejadora de la Champions, la central noruega Veronica Kristiansen que ja ha fet 47 gols.

Entrevistes