updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Andrea De la Torre torna al KH7 BM Granollers

  • Escrit per BMGranollers
Andrea De la Torre torna al KH7 BM Granollers Foto: X.Solanas | BMG

Un any després d'anunciar la seva retirada temporal indefinida de les pistes, per motius personals i una lesió, la portera Andrea de la Torre tornarà la pròxima temporada a la porteria del BM Granollers.

La porteria del KH-7 BM Granollers 2017-2018 ja té propietàries: Nicole Morales i Andrea de la Torre. L'Andrea de la Torre (26 anys) torna a l'equip en què havia jugat 5 temporades (des del 2011 fins al 2016) i amb el qual havia protagonitzat els històrics ascensos a Divisió d'Honor Plata i a Divisió d'Honor. Abans del BMG havia militat a equips com l'Esportiu Castelldefels o el BM La Roca. Es tracta, doncs, d'una portera de solvència contrastada, amb molta qualitat i caràcter: un primer reforç de luxe per a l'equip de Robert Cuesta.

D'altra banda, Nicole Morales (18 anys) seguirà la temporada vinent a l'equip en el qual ha debutat enguany a Divisió d'Honor. Malgrat la seva joventut, la Nicole ha demostrat ser una portera amb molts recursos, intuïtiva i ràpida de reflexes. Això li ha permès aconseguir molt bons registres a la lliga i convertir-se en la portera revelació d'aquesta temporada. La parella formada per la Nicole i l'Andrea garanteixen al BMG afrontar la propera temporada amb un nivell molt alt a la porteria.

Pel que fa a les baixes en aquesta posició, Ayelen Rosalez i Lorena Ramírez deixaran l'equip per decisió tècnica. L'argentina va arriba al club a mitjan temporada 2015-2016, mentre que la Lorena Ramírez, és una una jugadora sorgida del planter del club, campiona d'Espanya juvenil i integrant de l'equip tècnic del planter.

Entrevistes