updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dura derrota del Castelldefels a Can Vinader

Judith Sans i Sílvia Lladró, baluarts defensius FOTO: ANDRÉS BURGOS Judith Sans i Sílvia Lladró, baluarts defensius

El conjunt dirigit per Dolo Martín s’ha quedat a un sol pas de la victòria després d’anar pràcticament tot el partit per davant en el marcador davant el Canyamelar València.

Després d’un parcial inicial a favor de 4-0, el Castelldefels ha aconseguit un començament de partit impecable amb una defensa sòlida i un atac amb bon ritme. Les intervencions de Sílvia Lladró sota pals han estat clau per a donar confiança a l’equip català que, tot i jugar amb una intensitat variable, ha aconseguit arribar al descans amb tres gols de diferència (12-9). Malgrat la bona actuació defensiva que ha aconseguit bloquejar l’atac contrari, la diferència en el marcador no ha estat de més de quatre gols.

A la segona meitat, però, tot ha canviat: el Canyamelar València ha sortit amb molta més intensitat defensiva y ofensiva, i les jugadores dirigides per Susana Pareja han aconseguit anul·lar la defensa i l’atac del Castelldefels. Així doncs, el conjunt valencià ha pogut remuntar el partit a falta de deu minuts per a la conclusió del matx,  quan el Castelldefels comptava amb un atac imprecís i una defensa bloquejada. En uns instants finals d’infart, les jugadores catalanes no han estat capaces d’atrapar a l’equip visitant al marcador, i l’enfrontament ha acabat amb el resultat de 22-24.

La màxima golejadora del partit ha estat Sara Gil (6 gols), seguida d’Anna Manaut (5 gols). D’altra banda, per part del València han anotat fins a en quatre ocasions Estefanía Descalzo, Cristina Morell, Mireia Payá i Paula Llinares. Cal destacar, a més, l’actuació d’ambdues porteres: Sílvia Lladró (14 parades) i Amparo Aguas (12 aturades).

ESPORTIU CASTELLDEFELS 22 – 24 HANDBOL CANYAMELAR VALÈNCIA

E. Castelldefels: Hege Bolstad i Silvia Lladró, porteres; Anna Manaut (5), Judith Toro (1), Judith Sans (3), Clara Po, Maria Cadens, Patricia Espínola (2), Sara Gil (6), Gael Alfaro (2), Emma Boada (1), Anna Sancho (1), Irene Martínez i Alba Royo (1).
Canyamelar València: Esther Lacueva, Patricia Cañavera (1), Patricia Descalzo, Estefanía Descalzo (4), Gemma Santaisabel, Dolors Esterri (3), Carolina Gimeno (portera), Mireia Payá (4), Paula Llinares (4), Cristina Morell (4), Silvia Amo (1), Amparo Agua (portera), Estefanía Monros i Sheila Segura (3).
Parcials cada 5’: 2-0, 5-1, 6-3, 7-6, 11-7, 12-9, descans; 13-13, 16-15, 18-18, 19-21, 21-22, 22-24.

Entrevistes