updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Castelldefels suma dos punts importantíssims

El Castelldefels suma dos punts importantíssims FOTOS: ANDRÉS BURGOS

Gran victòria del Castelldefels davant el Zuazo per inaugurar el caseller de la classificació i que serveix per agafar confiança de cara als propers partits

El Castelldefels s’enfrontava al primer partit important de la temporada davant un equip que probablement també lluiti per la permanència: el Prosetecnisa Zuazo. El conjunt dirigit per Dolo Martín va començar el partit amb molta força en atac i es va arribar a col·locar a quatre gols de diferència respecte al seu rival. Amb el resultat de 7-3, Juan Carlos Solar va demanar temps mort per a l’equip basc, i va aconseguir remuntar el resultat advers fins al punt que es va arribar al descans 10-13.

La segona meitat va seguir la mateixa tònica: un molt bon inici del Castelldefels (amb un parcial de 10-1) va col·locar el 22-16 a falta de deu minuts pel final. Però en aquest últims minuts de l’enfrontament el Zuazo va tornar a remuntar va aconseguir estar a només un gol del conjunt català. Tot i així, les grogues van saber controlar els nervis als últims instants del partit fins que, finalment, els dos punts es van quedar a casa.

Cal destacar l’actuació de Sara Gil (9 gols) per part del Castelldefels i de Tania Yáñez (11 gols) pel conjunt basc. A la segona meitat, dues jugadores del Zuazo van ser expulsades: la portera María Esteban i la pivot Leticia Cobo (després de ser exclosa en tres ocasions).

A més, el conjunt català va afrontar l’últim minut de partit amb dues jugadores excloses (Judith Sans i Gael Alfaro).
Aquests dos punts donaran ànims a un nou Castelldefels que, tot i anar a ràfegues, ha demostrat que controla més els finals de partit. Començar sumant davant un possible rival directe era importantíssim de cara a la classificació i a la moral de les jugadores.

ESPORTIU CASTELLDEFELS 25 – 24 PROSETECNISA ZUAZO

ESPORTIU CASTELLDEFELS: Sílvia Lladró i Carlota Teixidó, porteres; Anna Manaut (5), Judith Sans (3), Clara Poo (1), Maria Cadens (3), Patricia Espinola (1), Sara Gil (9), Gael Alfaro, Emma Boada (3), Anna Sancho, Roser Espert, Ona Muñoz, Alba Royo.
PROSETECNISA ZUAZO: Tania Yáñez (11), Ainhoa Hernández (1), Yanire Echabe (4), Alexandra Gil (1), Leticia Cobo (1), María Esteban (portera), Patricia Ahedo (4), Vanessa Álvarez, Nahia Galarza (1), Nagore Andraka, Jessica Bonilla (1), Verónica Fernández.
MARCADOR CADA 5’: 4-2, 7-4, 7-7, 7-9, 8-12, 10-13, descans; 14-13, 17-13, 20-14, 22-16, 23-20, 25-24.

Entrevistes