updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria increïble del Castelldefels

Remuntada èpica del conjunt català a falta de quinze minuts pel final davant el Mar Alicante.

El Castelldefels no va començar el partit amb bon peu: un parcial inicial de 0-4 va provocar que les “grogues” anessin a remolc en el marcador durant gairebé tot el matx. Fins i tot en la primera meitat va persistir una diferència de 7 gols, malgrat que es va arribar al descans amb una avantatge de 5 dianes per a les visitants.

Si bé en la primera part les jugadores catalanes van estavellar moltes boles als pals i la portera del Mar Alicante va realitzar moltes intervencions, l’inici de la segona meitat va quedar marcat per la pèrdua de pilotes en atac, malgrat que la diferència continuava oscil·lant entre els 4 i 6 gols.

En el segon temps, la portera Silvia Lladró va estar prou encertada com per donar seguretat a l’equip en defensa, i a falta de quinze minuts pel final del partit el Castelldefels va iniciar la remuntada: el mur defensiu i les brillants intervencions de Lladró, i l’encert d'Ana Moreno i Noelia Leandres de cara a porteria van capgirar el marcador, i quan ja quedaven trenta segons pel final Leandres va marcar el gol de la victòria de l’equip català.

Cal destacar l'actuació d'Ivet Musons que fou la jugadora que va tibar del seu equip durant tot el partit, i es va convertir en la màxima anotadora de les grogues amb 10 gols. La golejadora del partit va ser Anabel Mateo (Mar Alicante), molt encertada des dels set metres, amb 11 dianes.
Finalment, els dos punts es van quedar a Can Vinader en un partit molt important. El públic castelldefelenc es va fer notar i va empènyer l’equip en els últims instants del matx el dia que, curiosament, el pavelló va rebre menys espectadors. Felicitats per la victòria!

E. CASTELLDEFELS 31 - 30 MAR ALICANTE

E. CASTELLDEFELS: Hege Bolstad i Silvia Lladró, porteres; Sara Gil (2), Gael Alfaro, Sandra Pérez (3) Anna Manaut (4), Ana Moreno (6), Judith Sans (2), Noelia Leandres (3), Carla Gómez , Clara Poo, Emma Boada (1), Ivet Mussons (10), Alba Royo.
MAR ALICANTE: Estefanía Torres i Cristina Tornero, porteres; Yaiza Juarez (3), Paula Alonso, Marisa Gayo, Carolina Estevez (1), Paloma Ayllón, Marizza Faria (3), Estefanía Moreno (5), Aranztazu Marín (3)  Nuria Corbi, María González, Ana Vicente (4), Anabel Mateo (11)
PARCIALS CADA 5': 0-3, 2-6, 4-11, 7-14, 10-17, 14-19, descans; 16-22, 19-24, 21-27, 24-27, 27-28, 31-30.

Entrevistes