updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers guanya la seva vuitena Supercopa

La capitana Kaba Gassama amb kla Supercopa @FedCatHandbol La capitana Kaba Gassama amb kla Supercopa

Després de cinc mesos sense handbol a casa nostra, el passat divendres dia 21 d'agost, es van tornar a disputar partits oficials amb les finals de la Supercopa Catalana, que van tenir lloc al Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí.

Vuitè títol del KH-7 Granollers

En la categoria femenina es va imposar el KH-7 BM Granollers que va superar per 41 a 22 l'Handbol Sant Vicenç en un partit de clara superioritat de l'equip vallesà, que va demostrar que està en una categoria per sobre del seu rival.

En el descans les vallesanes dominaven per 17 a 11. La diferència es va ampliar durant la segona meitat fins al resultat final esmentat.

A nivell individual el premi de màxima golejadora de la final se l’ha endut Ana González, del KH-7 BM granollers, autora de set gols. El premi de millor portera ha estat per Ester López, de la Fundació Handbol Sant Vicenç. I el premi a millor jugadora de la final ha estat per Ona Vegué, del KH-7 BM Granollers.

Van jugar per KH-7 Granollers: Mera, Wiggins, Gassama, Elene, Sarandeva, Prelchi, Guarieiro, Vegué, Kofler, Castañera, Sobrepera, Gonzàlez, Xapdevila, Vila, Torras i Imane.
Pel Sant Vicenç: López, Larrañada, Gallart, Almansa, Corbera, Moé, Estrada, Canalejas, Moles, Parra, Gordo, Cabetas, Nuez, Madelene, Siñol, Martín, Fernández i Ndeyssa.

A destacar que durant la celebració d'aquesta jornada de finals de la Supercopa de Catalunya 2020, la Federació Catalana d’Handbol va posar en pràctica el Protocol Covid-19 per la prevenció de contagis. D'aquesta manera les mascaretes, distàncies de seguretat i gel hidroalcohòlic van ser protagonistes del retorn de l’handbol català a la competició.

Entrevistes