updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers suma la sisena Supercopa

El KH7 Granollers suma la sisena Supercopa Foto: @fedcathandbol

El KH7 BM Granollers va sumar la seva sisena Supercopa de Catalunya, després de guanyar a l'Avannubo La Roca en la final disputada al complex esportiu de Les Comes d'Igualada.

Malgrat el 3-0 inicial de les granollerines, les roqueroles es van refer i van fer plantar cara, aconseguint mantenir el matx igualat fins al minut 25 (12-10).

Però entre el final de la primera meitat i l'inici de la segona, les de Robert Cuesta van incrementar el ritme de joc aprofitant la gran rotació de banqueta i van fer un parcial de 10 a 3 en 15 minuts que ja van trencar del tot el marcador (22-13). En el tram final l'avantatge de les campiones van anar creixent, amb una gran actuació de la portera Marta Mera.

KH/ BM Granollers 38-22 Avannubo BM La Roca

KH7 BM GRANOLLERS: Nicole Wiggins, Marta Mera i Dana Aguiar, porteres; Ben Chayab (2), Gassama (5), Anna Colomer (5), Ona Vila (1), Mireia Torras (3), Sarandeva, Jessie Lepere (4), Giulia Guarieiro (8), Ona Vegué (5), Míriam Gonzàlez (2), Monteiro i Martina Capdevila (1).

AVANNUBO LA ROCA: Lorena Ramírez i Laia Serres, porteres; Clàudia Ortega (5), Judith Vallejo, Júlia Ortega (5), Barta Rodríguez (4), Berta Fernàndez (1), Maria Utrera, Anna Guerreiro, Neus Ureña, Vanesa Zafra (4), Alba Martín (2), Agnès Ribas (1) i Paula Martin.

Entrevistes