updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers campió de la Copa Catalana femenina als penals

El BM Granollers femení ha donat la sorpresa proclamant-se campió de la Copa Catalana femenina "Gonzalo Usero" superant l'Esportiu Castelldefels que aquesta temporada ha jugat a la màxima categories Estatal. Les noies entrenades per Carlos Viver han arrodonit d’aquesta manera una temporada brillant, amb el títol de Lliga Catalana Femenina, l’ascens a Divisió de Plata guanyant la Fase d’ascens i ara la Copa Catalana. 

Les vallesanes han demostrat que el seu ascens a Plata, evidentment, no és una casualitat, i han acabat guanyant una final molt disputada que ha fet gaudir de valent als aficionats que s'han acostat aquest diumenge a Bordils.

El partit ha estat molt igualat i amb molts gols. Al descans les vallesanes guanyaven 16-20, però el castelldefels ha reaccionat i el temps reglamentari ha acabat amb empat a 34. La pròrroga no ha aconseguit trencar la igualtat, acabant amb un marcador espectacular de 40 a 40. A la “loteria” dels penals, i després de nou penals llançats el Granollers ha aconseguit alçar-se amb aquesta prestigiosa Copa Catalana. Cal destacar el partit de les granollerines Anna Pi (amb 11 gols) i Miriam (10 gols), així com el bon partit de la portera Adriana Ascaso.

FINAL

Esportiu Castelldefels 40-40 BM Granollers

CAMPIÓ: BM GRANOLLERS (als penals)

SEMIFINALS

Esportiu Castelldefels 33-25 Molins de Rei

KH-7 BM Granollers 31-26 BM La Roca

Entrevistes