updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: El Montmeló recupera el lideratge del grup A

El Montmeló en un partit anterior, donant suport a les seva número 42, Emma del Valle, suposem que lesionada Foto: instagram PBHandbolMontmeló El Montmeló en un partit anterior, donant suport a les seva número 42, Emma del Valle, suposem que lesionada

El cap de setmana es va jugar la 13a jornada de lliga, en la qual el Montmeló ha aprofitat la jornada de descans del Palautordera per fer seu el lideratge del grup A.

En aquesta categoria els quatre primers de cada grup disputaran la fase d'ascens, de la qual els quatre primers pujaran a 1a Catalana (anirem posant en blau els equips que ocupen aquestes pleces en partits i resultats).
NORMATIVA

GRUP A

Tàrrega 22-22 Sant Fost 
Llavaneres 33-22 Terrassa B 
Pau Casals 23-24 Montmeló 
Vilamajor B 31-24 Berga 
Agramunt 44-10 Jov. Ripollet 
Descansa Palautordera B 

En aquest grup hi ha hagut canvi de líder, ja que el Montmeló, aprofitant que el Palautordera descansava l'ha superat. Però no va ser gens fàcil perquè el Pau Casals va arribar al descans amb el marcador igualat i no va rendir-se en cap moment davant el líder.

Dels altres equips en zona de fase d'ascens, el Vilamajor B no va tenir problemes, però sí el Sant Fost que només va poder empatar a Tàrrega.

En el partit més interessant entre els dos equips que lluiten per sota dels quatre de dalt, el Llavaneres va guanyar amb autoritat al Terrassa B, en una magnífica segona part.

GRUP B

Molins  28-25 Castelldefels 
Sant Joan Despí C  28-28 Vilanova Geltrú 
Martorell B  18-29 Sant Esteve Sesrovires
Salou  18-28 Cornellà
Sant Andreu 10-26 Esplugues B
BCN Sants B  22-10 Sant Llorenç

Dèiem a la prèvia que semblava una jornada de transició perquè els quatre primer tenien partits molt assequibles. I així va ser, perquè tots quatre van guanyar.

El que ho va fer de forma més ajustada va ser el líder Molins davant el Castelldefels, però va acabar allargant la seva ratxa d'imbatibilitat a 13 partits.

L'equip molinenc és un dels dos equips sèniors catalans femenins que encara no ha perdut cap partit, junt amb l'OAR Gràcia B de 1a Catalana.

Els altres tres (Sanes, Cornellà i BCN Sants B) van guanyar de forma molt àmplia i també ho va fer el cinquè l'Esplugues B, que no es vol desenganxar de la lluita per entrar a la fase d'ascens.

Entrevistes