updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: El Sanes campió de la Copa Federació

El Sant Esteve Sesrovires campió de la Copa Federació Foto: @FedCatHandbol El Sant Esteve Sesrovires campió de la Copa Federació

El diumenge es va jugar la final de la Copa Federació a Barberà del Vallès, amb triomf del Sant Esteve Sesrovires.

FINAL COPA FEDERACIÓ

Tàrrega 21–22 Sant Esteve Sesrovires

Es va disputar a Barberà del Vallès la Final de la Copa Federació i va ser un partit molt emocionant que al final es va decantar cap al costat de l'equip sesrovirenc, davant un equip targarí que no es va rendir mai. Va quedar demostrat un cop més que es pot gaudir amb l'esport femení amb partits "de proximitat" i no només amb els del Barça femení de futbol (que per a molts ara sembla que només hi hagi això...).

CEACA Tàrrega: Doae El Mahiati,  Marta Martínez, Marta Roca (8), Sandra Muixí (3), Judit Cervera, Laura Solé (2), Anna Soldado (5), Aina Rovira (3). Entrenador: Pepe Roca. Delegat: Carlos Ortiz.
CH Sant Esteve Sesrovires: Aida Bernal, Clàudia Parellada (2), Júlia Tejero (2), Marta Figueras, Nerea Garcia, Judith Bola, Paula Sevillano (4), Claudia Gonzàlez (3), Andrea Del Cabo (2), Nerea Lago (4), Àurea Pino,  Erika Martínez, Anna Marin (2), Abril Garcia, Laia Dios (1), Maria Muniente. Entrenador: Àngel Fosalba. Oficials: Mireia Fuente i Olívia Santos.

L'entrenador de l'equip targarí ens ha fet arribar aquesta crònica, que hem cregut molt oportú reproduir tal qual.

"Començaré la crònica de la final de la Copa Federació agraint a les jugadores el gran esforç que han fet aquesta temporada i sobretot en aquesta final, com a entrenador no tinc proteus paraules d'agraïment per elles.
Pel que fa a la final, era un partit que ja d’entrada el CEACA partia amb desavantatge, ja que anava amb una plantilla de només 8 jugadores i una plantilla de 16 jugadores es la que duien les barcelonines, però, amb el lluitadores, valentes, entregades i motivades que estaven les targarines, van fer que no es notés aquesta diferència a la pista. Van començar nervioses i amb pocs encerts (1-6), però a la mitja part el marcador reflectia un esperançador 11-13 que ens feia creure en la remuntada, que així va ser, a falta de 10 minuts ens vam posar 18-17. A falta de 2 minuts estàvem 20 a 20, ningú es podia creure la gran gesta que estaven fent les targarines, amb una lesionada i una expulsada encaràvem l'últim minut cansades i jugant amb el cor més que amb el cap. Un parell d’aturades de la seva portera va fer que no empatéssim en  l'últim instant. Un apunt important, a la segona meitat el CEACA va guanyar 10-9. A la pista vàrem perdre amb molt d’orgull, però vam guanyar amb actitud i  vam ser felicitats per tothom, arbitres ,federació i rivals pel gran esforç i haver disputat tant i tant be una final. En canvi  a la graderia el partit el vam guanyar i de quina manera, van animar, cantar i cridar que semblava que l'afició del Sant Esteve no hagués vingut. Remarcar també les més de 500 visualitzacions en directe que va tenir el partit. No podem acabar l’ultima crònica de l’any sense agrair a l’Ajuntament de Tàrrega, Diputació de Lleida,  Consell esportiu de l’urgell, col·laboradors i la premsa local el seu suport incondicional. En resum, una manera excepcional d’acabar la temporada."
Pepe Roca, entrenador del CEACA Tàrrega

 


 

 

 

 

Entrevistes