updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatHFem: Situació complicada en el grup A

El Montcada i l'Igualada han d'acabar de confirmar el seu ascens Foto: Pedro de Lamo El Montcada i l'Igualada han d'acabar de confirmar el seu ascens

Aquest cap de setmana es disputa la penúltima jornada de la fase d'ascens. En el grup B ja es coneixen els tres equips que pugen i en el grup A la situació és més complicada.

FASE ASCENS

Pujaran els tres primers de cada grup i posem en blau als equips que ara ocupen aquestes places i en majúscules els que la tenen confirmada.

GRUP A

Sant Cugat B (4t) - Ribes B (6è); dissabte 19 h
GAVÀ B (1r) - Montcada (3r), diumenge 19 h
Igualada (2n)- BCN Sants B (5è), diumenge 18:30 h

En aquest grup el Gavà B ja ha ascendit a 1a Catalana. L'Igualada i el Montcada són els dos equips que estan en plaça d'ascens i amenaçats només pel Sant Cugat B. Però aquest equip, en principi, no pot pujar, ja que té el seu A a 1a Catalana. En cas que les santcugatenques ocupessin plaça d'ascens, la normativa de 2a no especifica el que es faria. En altres categories diu que pujaria el següent classificat linealment, que seria el millor quart. Si fos així, el quart classificat de l'altre grup ja no pot arribar als 10 punts que tenen igualadines i montcadenques. Per tant creiem, a falta de confirmació oficial, que tindrien també l'ascens assegurat. O el Sant Cugat B, en cas d'ascens podria cedir els seus drets esportius a un altre equip?

GRUP B

Les Franqueses B - Martorell B 26-20, jugat dimarts dia 10
Molins (4t) - Martorell B (6è), dissabte 18:15 h
Vilanova del Camí B (5è) - LA GARRIGA (3r), diumenge 12 h
LES FRANQUESES B (2n) - AMPOLLA (1r), dissabte 17:45 h

Els tres primers ja han ascendit, però hi ha un partit interessant a Les Franqueses, entre dos equips que lluiten pel primer lloc del grup i la possibilitat de lluitar amb el Gavà B pel títol de la categoria. L'equip de La Garriga també té remotes possibilitats de quedar primer lloc si guanya a Vilanova del Camí, si aquest partit el guanyés l'equip ebrenc i en l'última jornada les garriguenques guanyessin a l'Ampolla per un marge prou ampli.

COPA FEDERACIÓ

Aquesta competició la disputen els equips que no han entrat a la fase d'ascens. Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals (els posem en blau als resultats).

GRUP A

Sant Esteve Sesrovires (1r)- Vilanova i la Geltrú (2n), dissabte 19:30 h
Cornellà (3r) - Sant Fost (4t), dissabte 18:30 h
Berga (6è) - Terrassa B (5è), dissabte 19 h

Bon partit a Sesrovires entre els dos primers classificats. El Cornellà, si supera el Sant Fost, se'n pot aprofitar per tornar a lloc de semifinalista.

GRUP B

Palautordera B (5è) - Vilamajor B (3r), diumenge 18 h
Sant Llorenç (6è) - Esplugues B (4t), diumenge 12:30 h
Tàrrega (1r) - Castelldefels (2n), ajornat fins al dia 20

També en aquest grup s'enfronten els dos primers, però ajornen el matx fins el divendres vinent. De tota manera només el Vilamajor B els podria fer ombra, si guanya el derbi vallesà a Palautordera.

Entrevistes