updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: La Coope B pot amb el Terrassa

La Coope B va superar amb autoritat el Terrassa Foto: cedida per Albert Ruart La Coope B va superar amb autoritat el Terrassa

Dotzena jornada a la qual s’arriba amb quatre equips escapats en el grup B i ben situats en la zona de fases i una  mica més de lluita al grup A on hi ha tres equips escapats i tres que lluiten pel quart lloc.

En els partits figuren en blau els equips que estan en posició de fases d'ascens.

GRUP B

En el partit de la jornada cau el líder:
Coope Sant Boi B 26-19 Terrassa

El líder no va poder superar la dura prova a la pista d'un equip que també està en zona de fases i que va fer una  gran defensa per derrotar l'equip egarenc, i a la vegada es va mostrar molt resoltiu en atac.

Sant Quirze B 40-26 Vendrell/Tarragona

L’equip local, que és el màxim golejador del grup, va demostrar a la pista la seva teòrica superioritat per guanyar sense problemes.

Riudellots 26-33 Sant Esteve Palautordera

L’equip gironí pràcticament queda descartat de la lluita per disputar les fases. Les santestevenques van ser superiors, amb un molt bon atac, i són les noves líders del grup.

Castelldefels 26-27 Martorell B

Partit molt igualat resolt a favor de les visitants i que encara els dona lleugeres esperances d'acostar-se al quart lloc.

Tàrrega 16-18 Montcada

L'equip montcadenc, va demostrar tenir una mica més d'experiència que el novell equip targarí, per obtenir un treballat triomf.

Empordà Esplais 19-12 Sant Andreu Barca

En el partit entre els dos cuers, l'equip local es va mostrar superior i abandona l'últim lloc.

GRUP A

El partit de la jornada té color visitant:
Pau Casals 15-30 Esplugues

L’equip espluguí va imposar la seva defensa i la seva velocitat per obtenir la seva sisena victòria seguida i mantenir-se en el segon lloc en igualtat de punts amb el líder i acostant-se cada vegada més a les fases d'ascens.

Santpedor 29-17 Sant Fost

L’equip local va obtenir el seu vuitè triomf seguit que li permet mantenir-se a dalt de tot de la classificació.

Igualada 27-24 BCN Sants B

L’equip igualadí se situa ja en zona de fase d’ascens després d'una treballada victòria contra l'equip barceloní, que va presentar batalla fins al final.

Polinyà 16-26 Cornellà

Les cornellenques s'han retrobat amb el triomf després d'un final d'any no massa bo i se situen en cinquè lloc empatades amb l'Igualada lluitant pel quart lloc de fases.

Berga 9-14 Cerdanyola B

Les berguedanes no van guanyar però van mostrar el seu progrés, davant un equip que va celebrar el triomf després de nou derrotes.

Joventut Ripollet 8-42 Agramunt/Guissona

Les lleidatanes no van tenir problemes per guanyar a la pista d'un equip de la zona baixa i van amb la directa posada cap a les fases d'ascens.

 

 

 

 


 

Entrevistes