updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #2aCatHFem: El partit més interessant es juga a Les Moreres

El pavelló de Les Moreres acull el partit més atractiu Fotos: arxiu El pavelló de Les Moreres acull el partit més atractiu

Aquest cap de setmana es juga la 21a jornada de lliga, que és la penúltima de la primera fase i només falten dos equips del grup B per a la fase d'ascens.

En aquesta categoria els quatre primers de cada grup disputaran la fase d'ascens (anirem posant en blau els equips que ocupen aquestes places en partits i resultats i en Majúscules si ja tenen la plaça assegurada). Els que estan en taronja ja no popen entrar a la fase d'ascens.

NORMATIVA

En la Proposta de Reestructuració de categories que es presentarà a l'Assemblea del maig, dels equips d'aquesta categoria pujarien 4 a Lliga Argent, i la resta entrarien a 1a Catalana (que passaria a ser l'última categoria).

GRUP A

Berga (10è) - Tàrrega (8è), dissabte 17:30 h
SANT FOST (2n)- Pau Casals (7è), diumenge 12 h
Jov. Ripollet (11è) - Vilamajor B (5è), diumenge 12:30 h
Terrassa B (6è) - PALAUTORDERA B (3r), diumenge 17:45 h
Agramunt (9è)- LLAVANERES (4t), diumenge 18 h
Descansa MONTMELÓ (1r)

Jornada totalment intranscendent, ja que en aquest grup ja tenim els quatre classificats per a la fase d'ascens i no hi ha cap enfrontament entre ells (a l'última jornada sí que n'hi ha dos). Això vol dir que els quatre equips classificats poden fer servir aquests partits d'aquesta setmana per anar preparant la fase final i els altres per perparar la Copa.

GRUP B

Castelldefels (7è) - Martorell B (10è), dissabte 17:30 h
S.Est.Sesrovires (3r)- Salou (12è), dissabte 19:20 h
Esplugues B (4t) - BCN SANTS B (2n), dissabte 20 h
Molins (1r) - Sant Andreu (9è), dissabte 20:30 h
Vilanova Geltrú (6è)- Sant Llorenç (11è), dissabte 20:45 h
Cornellà (5è) - Sant Joan Despí C (8è), diumenge 12 h

En aquest grup B el líder Molins (que és l'únic equip català femení sènior que no ha perdut cap partit encara aquesta temporada) ja està classificat i té un altre partit intranscendent. I durant la setmana, abans de la jornada final, les molinenques han de jugar dos partits endarrerits (el dimecres 22 contra el Santllo i el dissabte 25 a la pista del BCN Sants).

El BCN Sants B, que també està classificat, sí que té un partit important ja que juga a Les Moreres contra el filial esplugí, que podria classificar-se i que ara mateix està en el quart lloc. I això vol dir que els punts podrien ser vàlids per a la fase final.

Els altres dos equips amb opcions, Sanes i Cornellà, a part d'estar pendents del resultat d'aquest partit que es juga a Esplugues, ho tenen bé per fer la seva feina i sumar a casa seva els dos punts, davant d'equips de la zona baixa.

Entrevistes