updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #2aCatHFem: L'Handbol Molins ja porta 15 jornades sense perdre

El Molins va derrotar el Vilanova per arribar a la quinzena jornada d'imbatibilitat Foto: instagram chvng1978 El Molins va derrotar el Vilanova per arribar a la quinzena jornada d'imbatibilitat

El cap de setmana es va jugar la 15a jornada de lliga, després de la qual Palautordera B i Molins són líders més sòlids.

En aquesta categoria els quatre primers de cada grup disputaran la fase d'ascens (anirem posant en blau els equips que ocupen aquestes places en partits i resultats).
NORMATIVA

GRUP A

Tàrrega 29-9 Jov. Ripollet
Llavaneres 35-19 Berga
Vilamajor B  19-27 Palautordera B
Sant Fost  26-21 Terrassa B
Agramunt 33-34 Montmeló
Descansa Pau Casals

En aquest grup teníem el gran duel de la jornada, que era el derbi de filials del Baix Montseny. I igual que havia passat fa poc amb els primers equips, el filial palauenc es va emportar els dos punts del Joan Sapé.

El segon classificat després de veure trencada la seva ratxa de victòries va haver de treballar de valent per superar l'escull d'Agramunt, on només va poder guanyar per la mínima.

Un altre partit interessant es jugava a Sant Fost, i l'equip local va superar el Terrassa B, equip que veu molt reduïdes les seves possibilitats després d'aquest resultat.

El Llavaneres per la seva part va aconseguir la quarta victòria seguida i sembla l'únic equip que podria inquietar a algun dels quatre de dalt.

GRUP B

Molins 31-22 Vilanova Geltrú 
Sant Andreu 20-38 S.Est.Sesrovires
Martorell B  21-43 BCN Sants B
Cornellà 22-26 Esplugues B
Sant Joan Despí C 35-24 Sant Llorenç
Salou  24-27 Castelldefels

En aquest grup el resultat més destacat va ser el del derbi que es disputava a Cornellà i en el qual l'Esplugues B va sorprendre les locals i se situen a un sol punt d'elles en la lluita per la quarta plaça.

Els tres primers classificats van guanyar de forma molt àmplia i mantenen les seves places augmentant l'avantatge. Les molinenques arriben ja a les 15 jornades sense perdre.

Destacar també el bon partit del Salou, el cuer, que va estar a punt de sorprendre el Castelldefels, cosa que indica la seva millora.

Entrevistes