updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: El Garbí perd la imbatibilitat a Montcada, però ja està a fase d'ascens junt amb cinc equips més

Imatge del partit Montcada - Garbí Foto: Pedro de Lamo Imatge del partit Montcada - Garbí

El cap de setmana es va jugar la 13a jornada en la qual ha caigut un dels imbatuts, el Garbí de Palafrugell, derrotat a Montcada. Tot i això tant Garbí, com La Garriga, nou líder, i Sant Quirze B ja es classifiquen per a la fase d'ascens.

En aquesta categoria disputaran la fase d'ascens els cinc primers de cada grup i pujaran a Lliga els tres primers d'aquella fase final (anirem posant en blau a partits i resultats, als equip que ocupen aquestes places i en majúscula si la tenen assegurada).
NORMATIVA

Amb els resultats d'aquesta jornada, i a falta de cinc jornades, ja estan classificats per a la fase d'ascens La Garriga, Garbí i Sant Quirze B, en el grup A, i OAR Gràcia B, Cardedeu i Sant Cugat, en el grup B.

GRUP A

Banyoles 10-41 Gavà B
Montcada  24-18 GARBÍ
Cerdanyola 16-22 Sarrià
Canovelles  27-32 LA GARRIGA
Descansa SANT QUIRZE B

Només un duel hi havia en aquest grup entre els equips de la zona alta. Aparentment semblava favorable a l'equip visitant, que era el líder imbatut, però es va trobar amb un cinquè classificat contestatari, que el va superar amb claredat al final trencant-li aquesta imbatibilitat. Tot i la derrota el Garbí ja està classificat per a la fase d'ascens.

Fotos del partit La Salle Montcada - Garbí Palafrugell de Pedro de Lamo

Els altres dos equips de la zona alta que jugaven van guanyar en pista contrària, amb més dificultats l'equip garriguenc en el derbi a Canovelles i de forma molt contundent el Gavà B a Banyoles. Les garriguenques són el nou líder del grup i també estan a les fases, igual que el Sant Quirze B, tot i que descansava.

En l'altre partit el cuer, el Sarrià, va obtenir un valuós triomf a Cerdanyola, sempre pensant ja en la fase de permanència, per a la qual valdrà aquest resultat. Era la seva segona victòria de la temporada i ja deixen el lloc de cuer a les seves rivals de Banyoles.

GRUP B

Perelló  30-16 Santpedor
Ampolla  28-29 OAR Gràcia B
Lleida B  22-23 Sant Cugat
Laietà Argentona 23-29 Igualada
Descansa Cardedeu

En aquest grup, com en l'altre, el líder, OAR Gràcia B, visitava el cinquè classificat, l'Ampolla. Les sabadellenques van tenir una mica més de sort que el Garbí i van aconseguir mantenir la seva imbatibilitat, fent una bona remuntada a la segona part, ja que al descans perdien 16-12. L'equip sabadellenc continua líder i ja està a les fases d'ascens.

OAR Gràcia Athletic i Handbol Molins ( a 2a) són els dos únics equips catalans sèniors femenins que encara no han perdut cap partit aquesta temporada.

En els altres partits normalitat pels triomf de Sant Cugat i Igualada a pistes d'equips de la zona baixa, tot i que el de les santcugatenques a Lleida va ser molt treballat, però ja els dona la classificació per a la fase d'ascens, igual que al Cardedeu, que descansava.

El de les igualadines a Argentona ja els permet obrir un forat molt important respecte el seu rival que és el que marca el tall i per tant tenen ja molt ben encaminat la classificació per a les fases.

L'Ampolla, derrotat com hem dit pel líder, haurà de patir encara una mica més perquè la diferència encara no és prou clara no respecte al Laietà ni a un Perelló que va obtenir el seu segon triomf (molt ampli davant el Santpedor) per pujar un altre lloc a la taula.

Entrevistes