updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Garbí i OAR Gràcia B acaben la 1a volta com a líders

Garbí i OAR Gràcia B acaben la primera volta com a líders imbatuts Fotos: instagram clubhandbolgarbí i oargracia.cat Garbí i OAR Gràcia B acaben la primera volta com a líders imbatuts

El cap de setmana es va jugar la 9a jornada i última de la 1 volta, que acaba amb Garbí i OAR Gràcia B com a líders i com a únics equips i imbatuts.

En aquesta categoria disputaran la fase d'ascens els CINC primers de cada grup i pujaran a Lliga els tres primers d'aquella fase final (anirem posant en blau a partits i resultats, als equip que ocupen aquestes places).
Lamentem haver posat això de forma errònia, amb greu errada nostra per no haver llegit la normativa.
Això fa que canviem alguns dels comentaris que ja havíem publicat, i demanem que perdoneu els malentesos que això pugui haver ocasionat.

GRUP A

La Garriga 27-21 Sarrià
Sant Quirze B 28-29 Cerdanyola
Canovelles 31-33 Montcada
Gavà B  26-28 Garbí
Descansa Banyoles

El gran partit de la jornada en aquesta categoria es jugava al Jacme March de Gavà, i allà el líder va donar mostra del seu potencial, sortint-ne guanyador per acabar en primer lloc la primera volta i imbatut. No va ser gens fàcil el triomf. Tot i que les visitants van dominar quasi sempre va ser per diferències curtes i faltant 10 minuts el marcador estava empatat a 22.

Dèiem a la prèvia que  dos dels altres equips de la zona de fase d'ascens ho tenien fàcil en teoria. Però aquesta va fallar a Sant Quirze, on el Cerdanyola tot i ser penúltim del grup va guanyar per la mínima al filial "kiri". A La Garriga sí que van superar a l'últim classificat.

Per altra part el triomf montcadenc a Canovelles, fa que el Montcada obri un forat important de quatre punts respecte el sisè classificat i es consolidi de ple en la zona de fase d'ascens.

GRUP B

Sant Cugat 22-28 OAR Gràcia B
Cardedeu 37-27 Santpedor
Igualada 21-21 Perelló
Laietà Argentona 37-26 Ampolla
Descansa Lleida B

A Sant Cugat es trobaven els dos primers classificats i el filial sabadellenc es va imposar amb solvència davant un Sant Cugat que no ha guanyat en els últims tres partits. L'equip més golejador va poder amb el menys golejat. L'OAR Gràcia Atlètic acaba la primera volta com a líder i amb el ple de punts i totalment encaminat cap a la fase d'ascens.

El Cardedeu ha fet seva la segona plaça derrotant amb facilitat l'equip santpedorenc, que ja encadena quatre derrotes. També el Laietà argentoní, va guanyar amb molta claredat a l'Ampolla, en el que era el seu tercer triomf seguit. Les maresmenques s'enfilen al sisè lloc i igualen amb el cinquè, que ja és lloc de fase d'ascens, una zona en la que continuen les ebrenques tot i la contundent derrota rebuda.

En l'altre partit el Perelló va poder treure un punt d'Igualada, en un partit que dominaven al descans per 12-14, i amb aquest punt encara tenen esperances d'anar tirant cap amunt i poder lluitar pel cinquè lloc.

En aquest grup són quatre els equips que estan ben consolidats en la zona de fase d'ascens, i en canvi hi ha una lluita molt forta per a la cinquena plaça que de fet encara està oberta als cinc equips restants, que estan separats només per 3 punts.

 

Entrevistes