updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: Última jornada sense massa transcendència

Pau Casals i Laietà Argentona s'enfronten a Sabadell, però els dos equips tenen plaça de descens assegurada Fotos: de les xarxes socials dels dos clubs Pau Casals i Laietà Argentona s'enfronten a Sabadell, però els dos equips tenen plaça de descens assegurada

Última jornada del campionat sense més transcendència que acabar de configurar la classificació lineal, però sense afectació per a les posicions importants.

FASE DE DESCENS

Sant Cugat (3r) - UE Sarrià (1r), diumenge 12 h
Perelló (4t) - Coope Sant Boi B (8è), diumenge 12 h
Pau Casals (10è) - Laietà Argentona (9è), diumenge 17 h
Santpedor (6è) - Banyoles (7è), diumenge 12 h
Agramunt (11è)- Cerdanyola (5è), diumenge 12 h
Descansa Sant Quirze B (2n)

El Sarrià acabarà en primer lloc de la fase de permanència, que vol dir el 7è lloc de la 1a Catalana, i per darrere seu Sant Quirze B, Sant Cugat, Perelló, Cerdanyola i Santpedor en aquest ordre (llocs del 8è 12è) passi el què passi en l'última jornada. Només podrien intercanviar els seus llocs Banyoles i Coope B i també Laietà Argentona i Pau Casals, que són dos dels equips que baixen, i el que quedés més amunt podria sortir beneficiat d'una possible invitació d'un equip català a Plata. L'Agramunt el tercer equip que perd la categoria acabarà cuer.

Tot això del descens ho diem tenint en compte la normativa dels descensos per compensació i el fet que cap equip català hagi compensat el descens del Granollers Atlètic i per tant ha de baixar un equip més de cada categoria pel corriment provocat. Però, evidentment, si hi hagués una invitació perquè un equip català jugués a Plata, o alguna renúncia d'equips de Lliga o de la mateixa 1a Catalana, aleshores se salvaria un equip més.

Entrevistes