updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: El Terrassa pot assolir l'ascens a casa

Imatge d'un partit del Terrassa femení a Can Jofresa Fotos: arxiu Imatge d'un partit del Terrassa femení a Can Jofresa

Aquest cap de setmana es juga la penúltima jornada de la fase d’ascens i podria arribar ja algun ascens. Encara en queden quatre a la de descens.

FASE D’ASCENS

Terrassa (1r) - OAR Gràcia B (3r), diumenge 19:30 h
Garbí Palafrugell (5è) - Sant Esteve Palautordera (4t), dissabte 17:30 h
Lleida Pardinyes (6è) - Sant Joan Despí B (2n), dimecres dia 18 a les 21 h

El fet que hi hagi cinc equips separats per només dos punts fa que tots els partits tinguin interès. I ho són molt els que es juguen a Terrassa i Palafrugell.

El Terrassa és líder i si guanya el partit contra l'OAR Gràcia B ja tindrà l'ascens a la butxaca. En efecte sumaria 14 punts. A aquesta quantitat només hi podrien arribar al final de lliga el Sant Joan Despí B i el guanyador Sant Esteve de Palautordera i Garbí. Per tant les egarenques ja tindrien una de les tres primeres places assegurades i  amb això l'ascens. 

Al Garbí Arena hi ha també un gran partit entre dos equips que estan virtualment igualats a punts (si el Garbí guanya el partit no jugat contra Pardinyes) i en el qual les garbinenques, que a la 1a volta van perdre 35-27, no poden perdre o ja dirien adéu a l'ascens.

El partit de Lleida suposem que s'ha ajornat per la fase d'ascens a Plata que es juga en aquella ciutat, i en ell el dimecres l'equip santjoanenc tindrà una bona ocasió (el rival és el cuer) de sumar dos punts importants, que també les aproparia molt a l'ascens.

FASE DE DESCENS

Coope Sant Boi B (10è) - Agramunt (11è), diumenge 11:30 h
CERDANYOLA (5è) - PERELLÓ (4t), dissabte 20:15 h
Banyoles (7è) - SANT CUGAT (3r), dissabte 18:15 h
Laietà Argentona (9è) - SANT QUIRZE B (2n), diumenge 20 h
UE SARRIÀ (1r) - SANTPEDOR (6è), diumenge 18:30 h
Descansa Pau Casals (8è)

La Coope B està fent un gran final de campanya i busca el quart triomf en cinc partits davant el cuer. Sumant els dos punts les de Sant Boi podrien sortir de la zona de descens directe, ja que el Pau Casals descans i el Laietà juga contra un equip de la zona alta.

Entrevistes