updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: La lluita sembla que queda reduïda a cinc

Gran triomf del Cerdanyola que deixa el Sarrià força despenjat Foto: Jordi Prades Gran triomf del Cerdanyola que deixa el Sarrià força despenjat

Després de la 18a jornada Martorell, Ribes i Cerdanyola estan en posicions d’ascens directe, amb La Garriga i Les Franqueses a l'aguait, però amb Sarrià ja força despenjat. Ara mateix sembla que la lluita per l'ascens serà cosa de cinc...

El partit de la jornada a Guiera:
Cerdanyola 38-31 Sarrià

L’equip cerdanyolenc va obtenir una brillant victòria davant el que era l'equip menys golejat del grup, condició que ara passa a mans del Martorell.

L'atac local es va mostrar demolidor i va superar amb el seu joc ràpid i les seves penetracions a una defensa sarrianenca que es va mostrar impotent per frenar les jugadores vallesanes.

L'equip local es manté en zona d'ascens i l'equip sarrianenc es queda ja a cinc punts força despenjat... tot i que queda molta lliga.

Sant Cugat 13-25 Martorell

L’equip martorellenc, el líder, amb més experiència i fortalesa, va mostrar-se superior a l’equip local que va trobar moltes dificultats davant la potent defensa rival.

Les visitants, que porten ja deu victòries seguides, continuen líders i les locals estan només un punt per sobre del descens.

Molins de Rei 28-37 La Garriga

L’equip garriguenc, demostrant un alt potencial en atac, no va fallar a la pista d’un equip en zona de descens.

Les garriguenques es mantenen a dos punts de la zona d'ascens, però amb un partit menys jugat que les de dalt.

Garbí 28-28 Sant Joan Despí B

Les locals van sumar un punt que de moment no els permet sortir de la zona de descens, però els dona una mica d'ànims. Les visitants es mantenen en zona tranquil·la.

Perelló 23-35 Ribes

L’equip perellonenc es va veure clarament superat per un equip que està en zona d'ascens i que juga a un altre ritme.  L'equip local es queda a dos punts de la zona de descens.

Les visitants ja dominaven clarament al descans per 8-17.

Montbui 41-29 Banyoles

L'equip anoienc va guanyar fent tota una exhibició ofensiva per derrotar un rival directe al qual envia a la zona de descens. Per la seva part l'equip local fa un salt de tres llocs a la classificació.

Les Franqueses 18-17 Maresme

L’equip franquesí semblava clarament superior a un equip que no ha puntuat, però la veritat és que va tenir que suar de valent per sumar els dos punts i aquests només els va poder aconseguir gràcies a un penal en l'últim instant. L'equip maresmenc, sobretot amb bona defensa, va demostrar un cop més que no mereix estar encara sense puntuar.

Les franquesines es mantenen a dos punts de la zona d'ascens, però amb un partit menys jugat que les de dalt.

Descansa OAR Gràcia B (7è)

Entrevistes