updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Els tres primers no fallen

Els tres primers van guanyar els seus partits Foto: Arxiu Els tres primers van guanyar els seus partits

En la 17a jornada els tres primers (Martorell, Ribes i Cerdanyola) no han fallat i continuen ocupant les posicions d’ascens directe, però amb tres equips (La Garriga, Les Franqueses io Sarrià) per darrere, que no es donaran fàcilment per vençuts.

El partit de la jornada a Sabadell:
OAR Gràcia B 26-29 Les Franqueses

En un bon partit, que la temporada passada era de Lliga Catalana, l’equip franquesí es va retrobar amb la victòria, de forma treballada a la pista sabadellenca, davant un equip que no té opcions ja de pujar, però que va lluitar fins al final pels dos punts.

Martorell 32-19 Garbí

L'equip de Franco Stauble i Marta Solà manté el lideratge després de demostrar la seva superioritat davant un dels equips que està en zona de descens i sembla candidat a perdre la categoria.

Ribes 28-26 Sant Cugat

El segon classificat va tenir que treballar dur per superar l'incòmode equip santcugatenc que va fer una bona defensa davant l'equip més golejador. Al descans el marcador estava en 14-10, però el parcial de la segona part va ser favorable a les visitants.
El Ribes continua en zona d'ascens directe i el Sant Cugat està només un punt per sobre de la zona de descens.

Banyoles 30-34 Cerdanyola

L'equip cerdanyolenc va aconseguir una treballada victòria a la pista d'un equip de la zona baixa, quedant demostrat que gairebé cap partit és fàcil.
Al descans el marcador estava en un ajustat 17-18. Després a la represa l'equip visitant va defensar més fort i va obrir un forat de 5 o 6 gols, que els va permetre arribar al final de forma tranquil·la.

Cal destacar els 18 gols marcats per Helena Vila, això sí amb 12 de penal, en una sèrie de 12 de 13.

Sant Joan Despí B 29-25 Molins de Rei

L’equip santjoanenc va trencar una ratxa de cinc derrotes seguides en el derbi del Baix Llobregat i continua a quatre punts de la zona de descens, on l'equip visitant està enfonsat.

Sarrià 28-11 Perelló

Les perellonenques van anar molt justes d'efectius. Van resistir a la primera part (9-6 al descans), però després van cedir davant del superior potencial de l'equip local que continua sisè, però encara amb aspiracions d'ascens.

Maresme 19-25 Montbui

L’equip maresmenc continua sense puntuar. Va cedir avantatge a l'inici de partit i ja va anar a remolc tota l'estona.
Les anoienques atrapen el Banyoles i competiran per sortir de la zona de descens.

Descansa La Garriga (4t)

Entrevistes