updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: Els de dalt no fallen i Martorell segueix líder

El Martorell continua líder Foto: CH Martorell El Martorell continua líder

En la primera jornada de la segona volta hi ha hagut un canvi en la zona d'ascens, ja que el Cerdanyola es torna a ficar en tercer lloc. En desfer-se el triple empat amb La Garriga i Les Franqueses, perquè aquest últim equip descansava, ara l'equip cerdanyolenc guanya en el golaverage directe a l'equip garriguenc.

En els partits figuren en verd els equips que estan en posició d'ascens directe i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada a  Sant Cugat:
Sant Cugat 20-22 Sarrià

Es preveia que podria ser complicat el partit per al Sarrià, que no es podia permetre una segona derrota contra un equip de la zona baixa després de la patida a Palafrugell.

L'equip local es va mostrar com sempre intens en defensa dificultant els atacs visitants, però la superior experiència sarrianenca va acabar donant-los els dos punts.

La Garriga 27-25 Sant Joan Despí B

L’equip garriguenc es manté en zona d'ascens directe, tot i que no ho va tenir fàcil davant un equip que ja encadena cinc derrotes seguides, però que va lluitar fins al final.

A la primera part l'equip local va ser bastant superior i va marxar la vestidor amb 16-11, però després l'equip visitant va reaccionar i va complicar la victòria local.

Molins de Rei 28-45 Martorell

El derbi del Baix Llobregat com ja es preveia no va tenir més color que el del líder que es va mostrar molt superior i va obtenir la seva vuitena victòria seguida. L'equip local es queda en zona de descens.

Garbí  32-35 Ribes

L'equip ribetà va imposar la seva verticalitat en atac davant un equip que venia de derrotar el Sarrià la setmana anterior, i es manté en posició d'ascens a Lliga.

L'equip garbinenc va plantar cara en tot moment però va acusar el bon final de les visitants, que van marxar al vestidor amb 16-21 a favor. Després l'equip local va ajustar la defensa, però no va poder completar la remuntada, i continua en zona de descens.

Cerdanyola 27-22 Maresme

L’equip cerdanyolenc va tenir que treballar més dur del que es podia pensar davant un equip que encara no ha puntuat, però que va mostrar una bona imatge.

El partit ha tingut moltes alternatives amb parcial forts. Primer 9-3, després un parcial de 1 a 5, i un altre de 5 a 0, per arribar al descans amb 15-11. Després altra vegada les visitants s'han arribat a posar a dos gols i les de Jordi Solé han sentenciat amb un parcial de 7 a 2.

Amb el triomf les vallesanes tornen a la zona d'ascens directe, ja que estan empatades amb La Garriga i les van derrotar en l'enfrontament directe.

Perelló 28-21 Banyoles

En aquest partit que la temporada passada era de lliga, l'equip perellonenc va ser superior i s'allunya una mica de la zona de descens, que les banyolines tenen a només dos punts.

L'equip local va dominar la primera part (13-9), però a l'inici de la segona les banyolines van arribar a empatar. Aleshores l'equip local va tancar la defensa i va córrer al contraatac per sentenciar.

Montbui 27-29 OAR Gràcia B

Les anoienques venien de sorprendre a Les Franqueses però en aquest partit van cedir davant d'un equip sabadellenc que només ha perdut un dels últims sis partits.

Descansa Les Franqueses (5è)

Entrevistes