updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: Dos aspirants a l'ascens es troben a Les Franqueses

L'equip franquesí intentarà estar fort en defensa com ho va estar contra el Ribes Foto: cedida per Francisco Jodar L'equip franquesí intentarà estar fort en defensa com ho va estar contra el Ribes

14a jornada  a la qual arribem amb La Garriga líder i Les Franqueses i Martorell acompanyant-les en la zona d’ascens directe i amb Cerdanyola, Ribes i Sarrià també amb opcions.

En els partits figuren en verd els equips que estan en posició d'ascens directe i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada a Les Franqueses:
Les Franqueses (2n) - Cerdanyola (4t), diumenge 19 h

Dos dels equips en millor ratxa es troben en lluita per una plaça a la zona d’ascens directe i que només han perdut dos partits. I d'axò ja fa dies perquè l’equip local busca la cinquena victòria seguida davant d’un equip que busca la vuitena.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Les Franqueses

2

20

29

23

P

G

G

G

G

Cerdanyola

4

20

29

24

G

G

G

G

G

Ribes (5è) - La Garriga (1r), divendres 20:30 h

Molt bon partit també entre dos aspirants a l’ascens i que són els dos equips màxims golejadors amb mitjana de 30 gols per partit. Les ribetanes estan una mica despenjades, però tenen un partit pendent i si el guanyen i també derroten el líder poden tornar-se a ficar de ple en la lluita.

Martorell (3r) - Sant Joan Despí B (8è), dissabte 17:45 h

L’equip de José Luís Villanueva, després de descansar, té un partit teòricament assequible davant un equip que ha quedar allunyat de la zona alta després de perdre tres partits seguits.

Sarrià (6è) - Molins de Rei (11è), diumenge 11 h

Possiblement ho tindrà un  mica més complicat l’equip sarrianenc davant un equip a l’alça. Però al final s’haurien d’imposar tenint en compte la seva millor defensa (22 gols de mitjana per 30).

Banyoles (10è) - Garbí (14è), dissabte 19 h

Derbi gironí on les locals semblen una mica superiors, tot i la recent victòria garbinenca, que va ser contra el cuer i que les banyolines porten dues derrotes seguides.

Maresme (15è) - Sant Cugat (13è), diumenge 12:15 h

Les maresmenques continuen buscant la primera victòria davant un equip que està en zona de descens. Si els del partit de la jornada són els dos equips més gplejadors, aquests són els dos que n’han marcat menys.

OAR Gràcia B (7è) - Perelló (9è), dissabte 16 hores

Partit igualat entre dos equips que la temporada passada es van trobar a Lliga Catalana i ara estan en la zona tranquil·la. L’equip local busca el quart triomf seguit, davant d’un equip que ja en fa quatre que no guanya.

Descansa Montbui (12è)

Entrevistes