updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: El Martorell dona un cop d'autoritat

El Martorell va guanyar un partit important a Sant Pere de Ribes Foto: cedida per Francisco Jodar El Martorell va guanyar un partit important a Sant Pere de Ribes

Després de la dotzena jornada trobem el Martorell líder, La Garriga i Cerdanyola en la zona d'ascens directe.

En els partits figuren en verd els equips que estan en posició d'ascens directe i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada per al líder:
Ribes 19-24 Martorell

L'equip visitant va imposar la seva defensa i la seva superior experiència per guanyar a la pista d'un rival directe en la lluita per l'ascens i consolidar-se així en el primer lloc, això sí igualat amb La Garriga, que té un partit menys jugat.

Sarrià 26-19 Sant Joan Despí B

Les sarrianenques van retrobar-se amb el triomf i continuen en la lluita per l'ascens, de la qual queda ja quasi totalment despenjat l'equip visitant.

Les Franqueses 23-21 Sant Cugat

L’equip franquesí va haver de lluitar molt per superar un equip que després de la derrota cau a la zona de descens. Les locals es mantenen en la lluita per l'ascens, situades a només dos punts del líder i amb un partit menys jugat.

La victòria local es va forjar en una bona primera part, però les visitants van donar molta guerra a la represa.

Banyoles 23-36 La Garriga

L’equip garriguenc, el més golejador del grup, va fer tota una exhibició per emportar-se els dos punts de Banyoles i mantenir-se així en la zona d'ascens, igualades a punts amb el líder i amb un partit menys jugat.

Maresme Llavaneres 18-22 Molins de Rei

L'equip local buscava el seu primer triomf, però van fer un mal inici de partit (1 a 6) i ja van anar a remolc d'un equip molinenc que suma així el seu segon triomf.

OAR Gràcia B 25-22 Garbí

Les locals van fer un pas més cap a la permanència superant un equip en zona de descens.

Montbui 27-25 Perelló

Les anoienques van sumar dos punts importants davant un equip de la zona intermèdia i de moment surten de la zona de descens.

Descansa Cerdanyola (2n)

Entrevistes