updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #1aCatHFem: Duel entre aspirants a Sant Pere de Ribes

El pavelló de Sant Pere de Ribes viurà un bon partit amb la visita del líder Foto: Handbol Ribes El pavelló de Sant Pere de Ribes viurà un bon partit amb la visita del líder

Dotzena jornada a la qual s’arriba amb sis equips lluitant per les tres places d’ascens i amb cinc intentant evitar les quatre de descens. Quatre equips estan en zona intermèdia.

En els partits figuren en verd els equips que estan en posició d'ascens directe i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada és a Sant Pere de Ribes:
Ribes (5è) - Martorell (1r), diumenge 17 h

Gran partit entre dos dels equips que lluiten per l’ascens. L’equip ribetà està tres punts per sota de les visitants, que són les que ostenten el lideratge, però han jugat dos partits menys.

Serà un duel d’estils de joc diferents: les locals, amb més joventut, són l’equip més golejador i les visitants, amb més experiència a les seves files, el segon menys golejat.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Ribes

(dos partits menys)

5

15

30

24

P

G

G

G

E

Martorell

1

18

28

22

P

G

G

G

G

Sarrià (6è) - Sant Joan Despí B (7è), dissabte 20:45 h

Les sarrianenques fa ja tres jornades que no guanyen (descans, empat i derrota) i no poden fallar si volen mantenir les opcions d’ascens.

Les Franqueses (4t) - Sant Cugat (11è), diumenge 12 h

L’equip franquesí, si no es confia, ha de demostrar la seva superioritat i fins i tot podria pujar a la zona d’ascens, aprofitant que del Cerdanyola descansa, si guanya per més de 5 gols.

Banyoles (9è) - La Garriga (3r), dissabte 16 h

L’equip garriguenc, si guanya i el Martorell ensopega a la pista del Ribes, es podria convertir en líder, però no ho tindrà fàcil a la pista banyolina davant d’un equip que la temporada passada estava a Lliga.

Maresme Llavaneres (15è) - Molins de Rei (14è), dissabte 19:30 h

Els dos últims classificats s’enfronten a Sant Andreu de Llavaneres. L’equip local busca el primer triomf que li doni una mica d’esperança per a sortir del pou.

OAR Gràcia B (10è)- Garbí (13è), diumenge 13 h

Les locals poden donar un pas més cap a la permanència davant un equip en zona de descens.

Montbui (12è)- Perelló (8è), diumenge 11 h

El mateix del partit anterior podem dir en aquest cas per a les perellonenques. Però, en el seu cas, ho tindran més complicat jugant en pista contrària i davant un equip fort en defensa.

Descansa Cerdanyola (2n)

Entrevistes