updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #1aCatHFem: El Sant Joan Despí B i Vilanova del Camí fan el ple

Sant Joan Despí B i Vilanova del Camí continuen guanyant Foto: @chsjd i vilanovainformacio Sant Joan Despí B i Vilanova del Camí continuen guanyant

Després de la 4a jornada de la fase d’ascens continuen Sant Joan Despí B i Vilanova del Camí amb el ple de punts i ara estarien acompanyats de Tortosa i Cerdanyola en el TOP-4.

FASE D'ASCENS

GRUP A

El partit de la jornada a l’Espanya Industrial:
BCN Sants 24-33 Sant Joan Despí B

L’equip barceloní va perdre el segon partit de la temporada i primer a casa, davant un equip santjoanenc que continua amb el ple de punts i que va superar àmpliament l'equip barceloní.

Al descans les visitants ja manaven per 12 a 17 i a la represa van mantenir la seva superioritat.

Cardedeu 26-22 Montbui

L’equip cardedeuenc va haver de treballar dur, però va acabar guanyant després de dues derrotes consecutives a fora i manté les seves opcions... però hauran de puntuar fora de casa.

Tortosa 25-17 Sarrià

Les tortosines continuen posició de Top-4 després de superar un equip sarrianenc que encara no ha guanyat en aquesta fase. Van dominar quasi sempre en el marcador (11-9 al descans), obrint forat en el tram final del paetit.

GRUP B

El partit de la jornada a Martorell:
Martorell 27–38 Vilanova del Camí B

L'equip vilanoví continua en ratxa i va superar molt àmpliament l'equip martorellenc, que no va tenir el seu dia i queda una mica despenjat de la possibilitat d'ascens.

Cerdanyola 29-24 La Garriga

L’equip cerdanyolenc es va retrobar amb el triomf, després d'un bon partit davant un rival que no es va rendir fins al final, i se situa en posició de jugar el TOP-4.

Garbí 34-14 Llavaneres Caldes d’Estrac

Les empordaneses van superar molt clarament un equip que va anar amb 7 jugadores justes i ho va passar malament a la segona part.

3a fase Play-off per entrar a 1a Catalana

Ascó B 19-27 Ribes

L'equip ribetà va guanyar en una pista complicada i ja té assegurada una de les dues primers places i per tant jugarà a la nova 1a Catalana de la pròxima temporada.

Agramunt 15-32 Sant Cugat

Les agramuntines van perdre clarament i ja queden descartades. Les santcugatenques, que depenen d'elles lluitaran per la segona plaça amb l'Ascó B. Tot i perdre els dos partits que queden, si ho fan per menys de 3 gols a Ascó estaran classificades.

Copa Federació

GRUP A (se'n classifiquen 4)

Coope Sant Boi B 13-22 Esplugues

Santpedor 33-24 Montcada

Classificació: Santpedor i Esplugues 5, Terrassa 4, Coope Sant Boi B 2, Salle Montcada 0.

GRUP B (se'n classifiquen 3)

Molins 36-28 Pau Casals

JH Mataró B 17-17 Riudellots

Classficació: Molins de Rei 6, JH Mataró B 4, Riudellots 3, Rubí 1, Pau Casals 0.

GRUP C (s'en classifica un)

Igualada 15-19 Sesrovires

Lleida Pardinyes B 34-26 Cornellà

Cal destacar el fet que les lleidatanes en veure que les visitants anaven amb 6 jugadores, també van jugar tot el partit amb 6. Un gran detall que fa gran l'equip lleidatà i honora el seu equip tècnic, cosa que va agrair l'equip visitant.

Classificació: Lleida Pardinyes B i Sesrovires 6; Igualada i Cornellà 2; Cerdanyola 0.


Entrevistes