updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Festa a Sesrovires amb la semifinal de la Supercopa contra el Barça

Aquest dimecres, a partir de les 20:30 hores, hi ha festa gran a Sant Esteve Sesrovires on reben el Barça en la segona semifinal de la Supercopa de Catalunya. El Fraikin Granollers espera rival...

El Sanes, per segona temporada consecutiva, s'ha guanyat el dret a disputar les semifinals de la Supercopa de Catalunya. Fa dues temporades com a guanyador de la Copa Catalana, i en aquesta com a subcampió després d'haver perdut la final davant el Sarrià a la pròrroga.

I igual que en la primera ocasió el sorteig li ha donat com a rival el més potent equip de la història, el FC Barcelona, que és de suposar que com va passar l'any passat omplirà les grades del "fortí sesrovirenc" i farà que aquest dimecres sigui tota una festa a la localitat del Baix Llobregat Nord, tot i que la sorpresa és pràcticament inviable tenint en compte la diferència de les dues plantilles. La temporada passada el resultat va ser de 19-40. Els sesrovirencs de tota manera ho donaran tot perquè es pugui veure un bon espectacle i la seva afició pugui vibrar.

NOTA DEL CLUB SESROVIRENC: Per motius d'aforament, que l'ajuntament ha limitat, el club local controlarà l'accés i només podrà accedir al pavelló aquella persona que tingui l'entrada pertinent. Aquestes entrades es podien adquirir de forma anticipada al preu de 5€, però ja informen que s'han exhaurit.

Entrevistes